Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινόπωρο 2010: Τι προστάζει η μόδα!

Μίζερα χρώματα, μυτερές μπότες, μονοκόμματα παλτό και φαρδιά τζιν... έξω απ΄ την πόρτα για φέτος το φθινόπωρο!
Εντάξει, είναι γεγονός. Το φθινόπωρο είναι εδώ και δεν πρόκειται να το ξεφορτωθούμε πολύ εύκολα. Οπότε καλό θα ήταν να μάθουμε με τι outfit πρέπει να το υποδεχτούμε. Ούτε πολύ ζέστη, ούτε πολύ κρύο. Το ξέρω, κι εμένα μου τη δίνουν οι demi εποχές, αλλά υπάρχουν για να μας σπάνε τα νεύρα και να χάνουμε το χρόνο μας μία μπροστά από τη ντουλάπα, μία στο μπαλκόνι. Και πάλι άκρη δεν βγάζουμε.


Όλο μαύρο, μαύρο, μαύρο, το βαρέθηκα

Μπορεί το γκρι να έχει την τιμητική του, όπως έχω ξαναπεί, αλλά οι φετινές τάσεις θέλουν να ξεφύγουν από τα τετριμμένα, οπότε και το μαύρο παραγκωνίζεται (καλά, μη φανταστείς, μαύρο είναι πόσο να το παραγκωνίσεις;) δίνοντας τη θέση του στο γκρι, αλλά και χρώματα όπως κόκκινο, πράσινο και μπλε παίρνουν μία μικρή ποσότητα δόξας που τους τοποθετεί ανάμεσα στα must wear των νέων collection. Επιτέλους, ήρθε η ώρα για λίγη δράση!

Θάνατος στα tribal

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από τις μυτερές ανδρικές μπότες, τότε αυτό είναι σίγουρα τα υπερβολικά μεγάλα και έγχρωμα σχέδια στα ανδρικά t-shirt ή μπλουζάκια γενικά. Όποια μπλούζα συναντάς με στάμπα παρόμοια με τα τατουάζ που κοιτούσες προχθές στην πλάτη και τα χέρια του Κώστα, αυτόματα θα πρέπει να μπαίνει στη μαύρη λίστα σου. Τα σχέδια που πιάνουν τόσο χώρο, είναι απλώς ντεμοντέ.

Τζιν κι άγιος ο Θεός

Επειδή τα τζιν για τους άνδρες είναι σαν τις ιερές αγελάδες για την Κίνα, δεν θα πω λέξη. Μπορώ, όμως, να πω (και θα πω) για κάθε είδους φαρδύ παντελόνι (συμπεριλαμβανομένων των τζιν) που είναι φέτος στη μόδα. Σε κάποιους από εσάς μπορεί να πηγαίνει, αλλά ας μην το έχουμε και ψωμοτύρι. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Επίσης, τα skinny τζιν είναι ακόμα ένα πρόβλημα που προκύπτει με το πέρασμα των χρόνων. Εννοείται ότι είναι πολύ στιλάτα, αλλά έρχονται και παρέρχονται στη μόδα με τέτοιους ρυθμούς που καταντάει αστείο. Δηλαδή τι πρέπει να κάνεις, να τα κρατάς αποθηκευμένα σε περίπτωση που…;; Γι’ αυτό καλό είναι να επιλέγεις τζιν κοντά στα μέτρα σου για να μην χρειάζεται να γίνεσαι κάθε νέα σεζόν, το απόλυτο fashion victim. Επιπλέον, υπάρχουν τα khaki παντελόνια, που από πέρυσι κιόλας έχουν αρχίσει να «μετράνε» την εδραίωσή τους στο χώρο των ανδρικών ρούχων. Εμφανίσιμα, άνετα, στιλάτα και σέξι μπορούν να αποβούν το δυνατό σου χαρτί και για φέτος.

Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω...

Το ανδρικό παλτό, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα πάνω σου, μετά από τα παπούτσια φυσικά. Επειδή τα έχουμε δει και ξέρουμε, ένα παλτό πρέπει πάση θυσία να είναι στενό στη μέση, με συγκεκριμένη γραμμή και μάκρος, ανάλογα με το ύψος και τα κιλά σου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιλέξεις κάτι μονοκόμματο. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δείχνεις άχαρος στην καλύτερη των περιπτώσεων και στη χειρότερη άστεγος. Οπότε, κανόνισε.

Μύτη και μαλλί, άντε στην ευχή!

Φέτος, είναι η χρονιά μου, αφού οι μυτερές μπότες μπαίνουν στο περιθώριο. Όχι μόνο οι μπότες δηλαδή, αλλά κάθε είδους μυτερό ανδρικό παπούτσι. Οι προσευχές πολλών γυναικών, εισακούσθηκαν επιτέλους. Πες με περίεργη, αλλά δεν μου αρέσει το παπούτσι σου να σχηματίζει γωνία. Αντίθετα, πολύ της μόδας είναι φέτος οι μπότες με στρογγυλεμένες άκρες. Στο περιθώριο θα έπρεπε να μπουν κατά τη γνώμη μου και οι μπότες τύπου Ugg (αυτές οι σουέντ μπότες με το μαλλί στο εσωτερικό τους). Σε αυτό δεν μου έκαναν τη χάρη, γιατί από κει που ήταν το βασικό παπούτσι για μια βόλτα μες το κρύο για το μισό γυναικείο πληθυσμό, έχουν αρχίσει να παίρνουν τιμητική θέση και για τους άνδρες. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου σε ανδρικό πόδι, αλλά αν τις βάλεις, τουλάχιστον πάρε ένα skinny τζιν για να τις συνδυάσεις, το οποίο θα τοποθετήσεις από μέσα. Επίσης επανέρχονται στο προσκήνιο και μπότες παρόμοιες με τα αλησμόνητα Dr. Martens, σε πολύ βελτιωμένη έκδοση. Για να δούμε...
Πηγή:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: