Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Εύκολη και νόστιμη σαλάτα σίζαρς !


Μια από τις αγαπημένες μας επιλογές σ' ένα εστιατόριο αποτελεί συνήθως μαζί με την σαλάτα του σέφ η σίζαρς . Έχετε προσπαθήσει ποτέ να την φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι; Αν όχι είναι μια καλή ευκαιρία να την δοκιμάσετε ,καθώς αποτελεί ένα νόστιμο και υγιεινό καλοκαιρινό γεύμα!


Σαλάτα σίζαρς
Εσωτερικά φύλλα από δύο μαρούλια

Κρουτόν

Φλούδες παρμεζάνας

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι μαύρο

10 ντοματίνια

250 γρ κοτόπουλο ψητό

Για το ντρέσινγκ

2 κρόκοι αβγών σφιχτών

4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι μουστάρδα

2-6 κουταλιές ελαιόλαδο (εξαρτάται από το πόσο λάδι έχετε συνηθίσει στη σαλάτα σας)

Ξεκινάτε από το ντρέσινγκ, όπου ανακατεύετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, αν σας βγει πολύ σφιχτό μπορείτε να προσθέσετε λίγο νεράκι.

Στη συνέχεια πλένετε το μαρούλι και το κόβετε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια( για να μην χαθούν οι βιταμίνες του) το τοποθετείτε σ' ένα μπολ και προσθέτετε το κοτόπουλο, την παρμεζάνα, τα ντοματίνια , τα κρουτόν και το πιπέρι. Τέλος περιχύνετε το ντρέσινγκ να πάει παντού και η σαλάτα σας είναι έτοιμη!

Καλή σας όρεξη!
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: