Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Sac και voyage: Τα απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές


Επειδή σίγουρα εσύ ή κάποιος φίλος σου έχει κατηγορήσει σε ανάλογη συζήτηση εμάς τις γυναίκες για όοολα αυτά που παίρνουμε μαζί μας στις διακοπές, είτε φεύγουμε για 3 ημέρες είτε για 1 μήνα, καλό θα είναι να δίνεις το καλό παράδειγμα. Πού ξέρεις... μπορεί και να το ακολουθήσουμε.



Επίσης για να μην αναγκαστείς να πληρώσεις μεταφορική, πάρε εσύ αποκλειστικά ό, τι χρειάζεται και άσε εμάς ελεύθερες να κάνουμε τις ατασθαλίες μας. Είναι πιο δύσκολο για μια γυναίκα, πρέπει να το δεχτείς. Μάλλον εσύ δεν έχεις το δικό μας πρόβλημα, δηλαδή να σκέφτεσαι για μέρες πριν φύγεις τι θα πάρεις μαζί σου, να κουβαλάς τελικά όλη την ντουλάπα σου και να μη βάζεις ούτε τα μισά. Ξέρεις λίγο καλύτερα τι θες. Αλλά, λίγες συμβουλές ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν...

Polo και ξερό ψωμί

To έχω ξαναπεί. Στην ντουλάπα σου υπάρχει από ένα για όλα τα χρώματα, εις διπλούν μάλιστα. Στη βαλίτσα σου θα πρέπει να υπολογίσεις ένα για κάθε μέρα, συν 1 που θα αποτελεί την ασφάλειά σου. Με τα χρώματα, κάνε το ίδιο. Δηλαδή μην πάρεις τα ίδια χρώματα και τα βαρεθείς, αλλά παίξε με τις αποχρώσεις. Καλοκαίρι είναι, σε νησί βρίσκεσαι και έχεις ανάλαφρη διάθεση, οπότε εκμεταλλεύσου το και με την εμφάνισή σου.

Ότι σε βολεύει

Για την παραλία βέβαια, μπορείς να απευθυνθείς και στα απλά t-shirt με ή χωρίς σχέδια, μαύρα ή πολύχρωμα, ανάλογα πάντα με το μαγιό σου. Και για βόλτα στα σοκάκια του νησιού, καλά είναι τα μπλουζάκια. Διάλεξε τι σε βολεύει περισσότερο. Αν είσαι τύπος των polo πάρε πιο πολλά polo και 2 t-shirt ή το αντίστροφο.

Ενα ίσον κανένα! Τρία ίσον too much

Ένα τζινάκι είναι λίγο πολύ λίγο... Δύο τζινάκια είναι μια χαρά! Μην φορτώσεις τη βαλίτσα σου με 4 ή 5 τζιν, θα ήταν υπερβολή, όταν φυσικά μιλάμε για διακοπές μέχρι 10 μέρες. Επαναλαμβάνω, σε νησί είσαι, ανάλαφρη διάθεση έχεις, οπότε μην πάρεις τα σοβαρά και τα σκουρόχρωμα τζιν που έχεις, αντίθετα προτίμησε τα πιο ανοιχτόχρωμα, αυτά με τα ξεβάμματα και τα ψιλοξεσκισμένα. Είναι καλοκαίρι λέμε, και θα σέρνεσαι από παραλία σε beach bar και από ξαπλώστρα σε πεζούλι. Κρίμα είναι να καταντήσεις used τα καλά σου παντελόνια.

Μείον ένα τζιν, συν ένα khaki

Αν τώρα θέλεις να ξεφύγεις από την σταθερή αξία του τζιν, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το παντελόνι khaki. Μείον ένα τζιν, συν ένα khaki στη βαλίτσα σου. Την ίδια χρήση έχουν, με τα ίδια μπλουζάκια ταιριάζουν, απλά το υφασμάτινο παντελόνι κάνει τη διαφορά από το κλασικό. Και σε χρώμα και σε γραμμή. Έτσι για αλλαγή! Απλά το khaki επειδή λερώνεται μάλλον πιο εύκολα, λόγω υφάσματος, ας είναι το εφεδρικό σου. Οπότε τα δύο τζιν κράτα τα, όπως και να έχει.

Sayonara!

Η σαγιονάρα πρέπει απαραιτήτως να αποχωρίζεται τα πόδια σου, με το που εσύ ο ίδιος αποχωρίζεσαι την παραλία. Κοινώς φαγητό, ποτό και βόλτα ποτέ με σαγιονάρα. Το ξέρω είναι βολικές και από τότε που τις ανακάλυψες και τόλμησες να τις δοκιμάσεις, δεν θες να τις χάσεις, αλλά υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί επί του θέματος.

Αφού το λύσαμε κι αυτό, έρχεται το δίλημμα πόσα παπούτσια να πάρεις μαζί σου... Λοιπόν, εκτός από τη σαγιονάρα παραλίας, μπορείς να εφοδιαστείς με 2 ζευγάρια. Τι θα είναι αυτά; Ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Αν είσαι αθλητικός τύπος πάρε 2 all-star, ένα σκούρο και ένα πιο ανοιχτό. Αν είσαι πιο in τύπος πάρε loafers σε 2 επίσης χρώματα. Γενικά, πάντως 2 ζευγάρια παπούτσια είναι υπεραρκετά. Μη σου πω ότι στο τέλος θα καταλήξεις να φοράς μόνο το ένα που θα βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου.

Mακριά από μακριές βερμούδες

Σορτσάκι και πάλι σορτσάκι. Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πει: μακριά από μακριές βερμούδες και ακόμα πιο μακριά από τα αθλητικά μαγιό. Στην παραλία, καλώς ή κακώς σε κοιτάνε όλοι, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Αφού λύσαμε το θέμα του τύπου του μαγιό που θα πάρεις μαζί σου, δεν θα έχουμε άλλα προβλήματα. Πέτα 2 σορτσάκια μέσα στη βαλίτσα και καθάρισες. Πάρε ένα μονόχρωμο και ένα “παρδαλό” για να έχεις να παίζεις. Αν δεν μας αρέσει το πρώτο, δεν γίνεται... κάτι θα έχει να μας πει το δεύτερο. Καλές βουτιές!

Πηγή:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: