Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Madonna- σκηνοθέτης!


Στις αίθουσες μέχρι το τέλος του 2011.

Mετά το "Ηθική και Χυδαιότητα" που δεν είχαμε ποτέ την τύχη (ή ατυχία;) να δούμε στις ελληνικές αίθουσες, η Μαντόνα πειραματίζεται για δεύτερη φορά σε μεγάλου μήκους ταινία.

Το "W.E." πραγματεύεται έναν αποτυχημένο γάμο του ’90 ο οποίος φέρνει στο προσκήνιο τον απαγορευμένο έρωτα του ’30 ανάμεσα στον βασιλιά Εδουάρδο Η’ της Ουαλίας και την Αμερικανίδα Γουόλις Σίμπσον. Στην ταινία, η Γουόλι Γουίνθροπ (ρόλος τον οποίο υποδύεται η Άµπι Κόρνις) χωρίζει από τον σύζυγό της και χάνει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή, µέχρι τη στιγµή που ανακαλύπτει τη Γουόλις Σίµπσον και τον έρωτά της µε τον βασιλιά. Θεωρεί, λοιπόν, ότι µε την παραίτησή του από τον θρόνο απέδειξε την αγάπη του για εκείνη.

Για το σενάριο, η Μαντόνα συνεργάστηκε με τον Αλεκ Κεσισιάν, τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ "Στο κρεβάτι με τη Μαντόνα", που προκάλεσε αντιδράσεις στη δεκαετία του ‘90. Η βασίλισσα της ποπ δήλωσε: «Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έκανε µάγια στον βασιλιά Εδουάρδο και ότι τον απάτησε µε άλλον άνδρα. Άλλοι ότι εκείνη ήταν ερμαφρόδιτη και εκείνος ομοφυλόφιλος. Ο κόσμος λέει ότι οι δυο τους ήταν υποστηρικτές των ναζί».

Ο βασιλιάς Εδουάρδος Η΄ της Ουαλίας έγινε το 1936 ο πρώτος Βρετανός μονάρχης που παραιτήθηκε οικειοθελώς από τον θρόνο.


Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: