Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Το London College of Style ανοίγει τις πόρτες του το Σεπτέμβριο


Το Σεπτέμβριο , ένα σχολείο αποκλειστικά αφιερωμένο στους στιλίστες της μόδας θα ανοίξει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το London College of Style ιδρύθηκε από τον στυλίστα Wendy Elsmore και το μοντέλο/στυλίστα Kate Smith. Οι δυο τους έχουν πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και έχουν συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, διασημότητες καθώς και μεγάλα εμπορικά σήματα.
Η Kate και ο Wendy ξεκίνησαν το σχολείο , επειδή θεωρούσαν ότι υπήρχε ανάγκη για ένα ποιοτικό επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης , προοριζόμενο για styling μόδας.
Ποια είναι λοιπόν η προσφορά του προγράμματος; Υπάρχουν δύο κύκλοι σπουδών. Η μία είναι 12 εβδομάδες στο styling, όπου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μαθήματα κατασκευής ενδυμάτων, τα σχήματα του σώματος, των επιχειρήσεων και μάρκετινγκ.

Μεταξύ των ειδικών του χώρου που έχουν αναλάβει να διδάξουν στο εν λόγω σχολείο, συμπεριλαμβάνονται φωτογράφοι, μακιγιέρ, ενδυματολόγοι, στιλίστες και κομμωτές.
Οι τάξεις είναι μικρές, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές θα λαμβάνουν ατομική υποστήριξη, ενώ το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων styling είναι περίπου 5.200 δολάρια.

Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα Visual Merchandising, όπου οι εταιρείες μπορούν να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους.

Όσοι δεν βρίσκονται στο Λονδίνο , μπορούν να εγγραφούν στο e – learning, ενώ και αυτοί οι μαθητές θα παρακολουθήσουν τα ίδια μαθήματα με τους φοιτητές του Λονδίνου. Η εργασία τους θα αξιολογηθεί από τους ίδιους εμπειρογνώμονες.

Το e-learning μάθημα κυμαίνεται σε 1.320 δολάρια.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως τα μόνα προσόντα που απαιτούνται για το μάθημα είναι η αγάπη για τη μόδα, ενώ δεξιότητες όπως η ανάγνωση και η γραφή είναι απαραίτητες, καθώς οι μαθητές θα κληθούν να παρουσιάσουν το έργο τους στην ομάδα, στους συμμαθητές τους.
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: