Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Η λίστα του killer: 5 σημάδια που δείχνουν ότι θα βάλεις γκολ το καλοκαίρι


Σε κοίταξε πρώτη; Θέλει ποτό για πιει, ή…; Σε αφήνει να την αγγίζεις; Ανταποκρίνεται στα κοπλιμέντα; Αυτή αγγίζει; Ένα προς ένα και με αυτή τη σειρά. Αν φτάσεις μέχρι το τελευταίο ναι είσαι μπροστά σε κενή εστία και το μόνο που έχεις είναι να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα.

Κανονικά δε θα ‘πρεπε να τα εξηγήσουμε. Το «καμάκι» είναι και αυτό ένα παιχνίδι και μέχρις ενός σημείου πρέπει να παίζεται με αυτοματισμούς. Ούτως ή άλλως ο αντίπαλος μόνο με αυτοματισμούς παίζει. Είδες ποτέ καμιά γκόμενα να κάνει δημιουργικό φλερτ. Αλλά τέλος πάντων.

Σε κοίταξε πρώτη;

Αν μια γυναίκα δε γουστάρει, δε γουστάρει και τέλος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Αν πάλι γουστάρει αυτή είναι που θα κοιτάξει πρώτη. Αλλά μην περιμένεις να ξερογλύφεται μέχρι να πιάσεις το υπονοούμενο. Μία δύο φορές θα το κάνει και περιμένει εσένα να φερθείς σαν κυνηγός!

Εσύ, τώρα, θα πρέπει να κινηθείς αστραπιαία ξεχνώντας τα γνωστά κολλήματα για ατάκες, πως είναι το μαλλί σου, αν θα πρέπει να κεράσεις, τι τραγούδι θα παίζει εκείνη τη στιγμή και αν ο καιρός είναι αίθριος ή υπάρχει υποψία συννεφιάς.

Θέλει ποτό για πιει, ή…;

Έχεις ξεπεράσεις λοιπόν τα κολλήματα. Έχεις ήδη πάρει τα σφηνάκια στο χέρι –ούτε ρωτάς, ούτε στέλνεις ποτέ το μπάρμαν να κάνει τη δουλειά σου- και πας να κατσικωθείς. Εδώ πρέπει να καταλάβεις αν έχεις να κάνεις με αλκοόλα τουρίστρια που διψάει για βότκα ή για κάποια που έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού της σκέφτεται ότι θα μπορούσε να φύγει μαζί σου.

Και είναι πολύ απλό. Αν συμμετέχει στο παιχνίδι, meaning τσουγγρίζει ποτήρια, βγάζει επιφωνήματα τύπου «ωωω!» και λέει ευχαριστώ περνάς στην επόμενη πίστα. Αν κοιτάει αλλού, μιλάει με την κολλητή της, στέλνει μήνυμα στο κινητό, ή ψάχνει τα κλειδιά της game over.

Σε αφήνει να την αγγίζεις;

Δε λέμε να τη χουφτώνεις! Αυτό δε θα σε αφήσει και η ελληνική βερσιόν του Τζέραλντ Μπάτλερ να ‘σαι! Αλλά ένα πιάσιμο στη μέση, ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο, ή στο χέρι θα πρέπει να το δοκιμάσεις. Αν βγάλει αγκάθια σαν το σκατζόχοιρο έχασες. Αλλά τουλάχιστον ξέρεις και δε σπαταλάς άλλες δυνάμεις. Αν, ανταποκριθεί με νάζι και χαμόγελο κέρδισες και πας παρακάτω. Είπαμε, δε χουφτώνεις ακόμα.

Ανταποκρίνεται στα κοπλιμέντα;

Ποτέ δε θα σου πει «τι μανάρι που είσαι ρε φίλε;» αλλά αν ακούσεις κάτι σαν «ωραία η κολόνια σου, τι είναι;» έχεις κερδίσεις ακόμα περισσότερους πόντους. Σκέψου το! Αν δεν γούσταρε δεν θα ήσουν καν εκεί εκτός αν είσαι πέφτουλας. Αν γούσταρε και ξενέρωσε από καμιά π#$#$ιά που είπες θα στο δείξει κατευθείαν. Αν συνεχίζει να γουστάρει, γουστάρει να συνεχίσεις και αυτός είναι ο τρόπος της να στο δείξει!

Αυτή αγγίζει;

Μπούρου, μπούρου, πιάσε, άσε και η ώρα περνάει! Αυτή, όμως, άγγιξε καθόλου; Ιδού η απορία. Αν έμεινε σαν το σκιάχτρο μάλλον έχεις κάνει λάθος σε κάποιο από τα προηγούμενα βήματα οπότε μάζευτα και τον π@$λο. Αν «πιάνει» και αυτή τότε είσαι μπροστά στην εστία και με κενό τέρμα. Σπρώξε τη μπάλα στα δίχτυα! All time classic γυναικεία «πιασίματα» είναι να γύρει το κεφάλι της ελαφρά στο μπράτσο σου (υποτίθεται ότι αυτή κάθεται και εσύ είσαι όρθιος), ένα φιλικό χτύπημα στο χέρι, ένα «τζατζάρισμα» με τον ώμο.

Ιδανικός χρόνος: 45 λεπτά με μία ώρα. Πιο λίγο ίσον too fast, θα φρικάρει. Πιο πολύ ίσον θα βαρεθεί πρώτα αυτή και μετά εσύ!

Ιδανικός τόπος: Μπαράκι, beach μπαράκι, παραλία!

Απαγορεύεται: Μπορείς να τα εκτυπώσεις αλλά μην τυχόν βγάλεις σκονάκι! Είπαμε να σου δώσουμε τις λύσεις αλλά αντιγραφή δεν παίζει!

Πηγή:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: