Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Π.Α.Ο.Κ.: Μαύρες φανέλες οι παίκτες - ασπρόμαυρο το Άμστερνταμ



Με τις μαύρες φανέλες θα παίξει ο Π.Α.Ο.Κ. στο σημερινό πρώτο προκριματικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον Άγιαξ (21:45), που θα φοράει την κλασική άσπρη με κόκκινη ρίγα. Αυτό αποφασίστηκε στην πρωϊνή σύσκεψη, ενώ συζητήθηκε και το θέμα της παρουσίας των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. στις κερκίδες του «Άμστερνταμ Αρίνα».

Ρωτήθηκαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας εάν γνωρίζουν πόσοι φίλαθλοι θα είναι σήμερα στο γήπεδο, απάντηση δεν δόθηκε, αλλά ανακοινώθηκε ότι "όποιος δεν έχει εισιτήριο θα οδηγείται εκτός περιβάλλοντος χώρου, ενώ μέσα στο γήπεδο υπάρχουν 145 κάμερες, που καταγράφουν οτιδήποτε συμβαίνει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ασπρόμαυρο έγινε το Άμστερνταμ

Μπορεί οι εκπρόσωποι του"δικέφαλου" να μην απάντησαν για το εάν γνωρίζουν πόσοι φίλαθλοι θα είναι μέσα στο " Αστερνταμ Αρίνα", από το πρωί όμως 3.000 έλληνες με κασκόλ του Π.Α.Ο.Κ. κάνουν βόλτες στην πόλη και προκαλούν το ενδιαφέρον των Ολλανδών.


Τα τελευταία "καραβάνια" έφυγαν το πρωί από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, ενώ έφτασαν και οι οδικές εκδρομές.

Τώρα περιμένουν κατά τις απογευματινές ώρες και τους ομογενείς από τις γύρω πόλεις, αλλά και από Γερμανία, που εξασφάλισαν εισιτήρια μέσω Ίντερνετ. Κάτι που σημαίνει ότι στις κερκίδες του γηπέδου του Άγιαξ, όπου θα διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρίσκονται πάνω από 3.500 οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ.

Στο γήπεδο βέβαια, θα κρεμαστεί ένα και μοναδικό πανό, αυτό που θα γράφει "ΠΑΟΚ Fans 1926", αφού δεν επιτρέπεται η ανάρτηση διακριτικών.
Πηγη:foxy-foxyblog.blogspot.com-enet.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: