Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης έσωσε τη γυναίκα του Ντίνου Καρύδη!


«Ο Πέτρος μας έσωσε τη ζωή!» Είναι τα πρώτα λόγια του Ντίνου Καρύδη καθώς μιλάει για τον φίλο του και φύλακα-άγγελο της οικογένειάς του.
Ο ηθοποιός εξιστορεί την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του και τις δραματικές στιγμές που έζησαν και αποκαλύπτει τον σημαντικό ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στο να γίνει ο εφιάλτης τους μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος.

Η Τζούλια Αργυροπούλου, η γυναίκα του Ντίνου Καρύδη και μητέρα της Σμαράγδας πριν από δυο χρόνια αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, εντοπίστηκε στο στήθος της ένας μικρός όγκος. Στην είδηση αυτή ο Ντίνος Καρύδης πήρε αμέσως τηλέφωνο τους φίλους του, ανάμεσα σ΄αυτούς ήταν και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ανάμεσα στα τρία πρόσωπα που τηλεφώνησα ήταν και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Του εξιστόρησα τι μου συνέβαινε και αφού με άκουσε προσεκτικά έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να μου μιλήσει. Στην αρχή απόρρησα.

Λέω μπα κάτι θα του έτυχε κι έπρεπε να κλείσει. Δεν μπορεί… Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και πριν προλάβω να καταλάβω τι έγινε, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, όπου μου είπαν ότι η Τζούλια μπορούσε να πάει την επόμενη κιόλας ημέρα και να χειρουργηθεί.

Τα είχε κανονίσει όλα ο Πέτρος. Αυτή του η κίνηση με συγκίνησε περισσότερο από οτιδήποτε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για τη σύζυγό μου και για όλη την οικογένειά μας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Πηγή:Espresso-gossip-tv.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: