Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Το Χρονικό της Νάρνια, ο ταξιδιώτης της Αυγής

Το Χρονικό της Νάρνια, ο ταξιδιώτης της Αυγής

Η Λούσυ και ο Έντμουντ επιστρέφουν στην Νάρνια μαζί με τον ξάδερφό τους Γκουστάβο, όπου συναντούν τον Πρίγκιπα Κάσπιαν, για ένα ταξίδι πέρα από την θάλασσα με το πλοίο «The Dawn Treader».

Στο ταξίδι αυτό συναντούν Δράκους, Νάνους και μία συμμορία χαμένων πολεμιστών, πριν φτάσουν στην άκρη του κόσμου.

Η Νάρνια είναι μια χώρα μαγική, όπου ζουν κένταυροι, μάγισσες, άλογα που μιλάνε καθώς και πολλά άλλα μυθικά πλάσματα , και όπου βασιλεύει ο Ασλάν, το αγαθό λιοντάρι.

Στον κόσμο αυτό είναι όλα διαφορετικά από ότι στην πραγματικότητα, οι περιπέτειες διαδέχονται η μία την άλλη, ο κίνδυνος παραμονεύει κάθε στιγμή, η πάλη ανάμες στο Καλό και στο Κακό δεν σταματάει ποτέ.

Το Χρονικό της Νάρνια είναι ένα από τα ελάχιστα λογοτεχνικά έργα που θα πρέπει να διαβάζει κανείς όχι μία, αλλά τρεις φορές στη ζωή του: όσο είναι παιδί, όταν ενηλικιώνεται αλλά και πολύ αργότερα.

Η ταινία, βασισμένη στο λογοτεχνικό βιβλίο, θεωρείται εφάμιλλο του Χόμπιτ και του άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Τόλκιν, για αυτό είναι και ένα από τα δημοφιλέστερα βιβλία σε όλο τον κόσμο.
Κυκλοφορεί σε εκατοντάδες εκδόσεις και από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, το 1949, δεν έχει σταματήσει να κάνει πολυάριθμες επανεκδόσεις κάθε χρόνο.

Η ταινία Το Χρονικό της Νάρνια, ο ταξιδιώτης της Αυγής θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Δεκεμβρίου, σε τρισδιάστατη μορφή.
Πηγη:i-live.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: