Σπιτική μερέντα έτοιμη σε 5 λεπτά!
Υλικά
250 γρ φυτικό ή ζωικό βούτυρο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
100 γρ φουντούκια αλεσμένα
Σε μπεν -μαρί (Δηλαδή σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει τοποθετούμε ένα μπολ) αναμειγνύετε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Μόλις λιώσουν ρίχνετε το ζαχαρούχο και τα αλεσμένα φουντούκια
Η μερέντα σας, είναι έτοιμη και μπορείτε είτε να την φάτε επιτόπου ή να την αφήσετε στο ψυγείο. Μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 4-5 μέρες.
Όσον αφορά τον τρόπο, με τον οποίο θα την απολαύσετε, εξαρτάται από την φαντασία σας. Καθώς μπορεί να φαγωθεί είτε με φρέσκο ψωμί, είτε με κέικ ακόμα και σκέτη με το κουταλάκι, όπως στα παιδικά μας χρόνια.
Πηγη:cosmo.gr
0 σχόλια: