Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ο Zach Galifianakis θέλει να σας... εξορκίσει

Στιγμή δεν έχει κάτσει από τον περασμένο Ιούλιο ο κωμικός Zach Galifianakis, όταν το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου λόγω του «Hangover», αφού οι προτάσεις για ταινίες και εμφανίσεις σε εκπομπές πέφτουν βροχή. Τώρα τελευταία αποφάσισε να γίνει... εξορκιστής!

Το όνομά του συνδέθηκε με το project «Miracle Workers» (που σημαίνει ότι έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμα), μια κωμωδία που ετοιμάζει ο παραγωγός Michael Aguiler («Ο Πληροφοριοδότης», «Constantine»). Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, ο Aguiler δήλωσε ότι το σενάριο βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει και τον σκηνοθέτη της ταινίας.

Το «Miracle Workers» (ή «Θαυματοποιοί», όπως θα μπορούσε να μεταφραστεί) θα αφηγείται τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες δύο φίλων κομπιναδόρων, οι οποίοι πείθουν τα θύματά τους ότι χρειάζονται... εξορκισμό και προσφέρονται, με το αζημίωτο φυσικά, να τους βοηθήσουν ν’ απαλλαγούν από τις μεταφυσικές οντότητες που τους ταλαιπωρούν. Η κομπίνα δείχνει να δουλεύει αρκετά καλά μέχρι που οι δυο απατεώνες θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν πάρα πολύ κακό πραγματικό δαίμονα!

Το σενάριο ακούγεται ενδιαφέρον και με το ταλέντο του Galifianakis σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια καλή κωμωδία. Θα σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι νεότερο.
Πηγη:nooz.gr



Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: