Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μυστικά της Εδέμ: Επανασύνδεση Μάνου - Εύας

Μέχρι 46,8% στο τελευταίο τέταρτο έκανε το επεισόδιο της Παρασκευής στα «Μυστικά της Εδέμ», όπου είχαμε τον σπαρακτικό αποχαιρετισμό της Νόρας και του Λουκά. Το σήριαλ της Ελενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, αν και χάνει στην τηλεθέαση του εσωτερικού ανταγωνισμού από το σήριαλ που προηγείται επίσης στο Mega, την «Ζωή της άλλης», εξακολουθεί να επιτυγχάνει σαρωτικά ποσοστά και να δίνει υψηλότατο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ήδη οι δύο σεναριογράφοι της «Εδέμ» επεξεργάζονται τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ, με εντυπωσιακές ανατροπές. Αν και είχε ακουστεί ότι η Εύα θα έχανε το παιδί, τελικά βολεύει σεναριακά η εγκυμοσύνη της να προχωρήσει κανονικότατα και η Εύα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Στέφανος θα πετάξει από τη χαρά του, ωστόσο ένα περίεργο τηλεφώνημά του με την Μελίτα θα προκαλέσει νέο επεισόδιο στην σχέση του με την Εύα.

«Οντως η αρχική σκέψη μας ήταν να χάσει η Εύα το παιδί σε ένα αυτοκινητικό που θα πάθαινε. Στη... διαδρομή, όμως, αλλάξαμε γνώμη και αποφασίσαμε ότι δεν θα το χάσει, γιατί δεν μας βοηθάει δραματουργικά. Ενα παιδί πάντα δίνει… ψωμί σε έναν σεναριογράφο! Η Εύα λοιπόν δεν θα αποβάλει. Θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Στέφανου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα είναι μαζί του για πάντα...», αποκάλυψε η Ελενα Ακρίτα στο «TV Ζάπινγκ».

Παράλληλα, η σεναριογράφος αποκαλύπτει ότι θα έχουμε επανασύνδεση Μάνου-Εύας. Σε σχετική ερώτηση αν πράγματι θα συμβεί αυτό, απαντά: «Με τόσο μεγάλο έρωτα, νομίζω... ναι, αλλά δεν ξέρω το πότε. Μη μου… βιάζεστε πολύ!Εχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες και μία ολόκληρη χρονιά. Χαλαρώστε και όλα θα συμβούν!».
Πηγη:madata.gr





Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: