Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ferrari ο Μάσα το βάρος της ενημέρωσης


Η ακύρωση της πρώτης εμφάνισης της F10 στην πίστα του Φιοράνο λόγω καιρού έφερε και μετατροπές στο πρόγραμμα της Ferrari ενόψει της έναρξης των επίσημων δοκιμών στη Βαλένθια. Έτσι ο Φελίπε Μάσα θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει Δευτέρα και Τρίτη, με τον Φερνάντο Αλόσο να πιάνει το τιμόνι την Τετάρτη.


Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο Ισπανός να βρεθεί στο κόκπιτ την Τρίτη, αλλά η ιταλική ομάδα αποφάσισε πως ο Μάσα ως παλαιότερος θα μπορέσει να δώσει πιο άμεσα και λεπτομερή στοιχεία για την κατάσταση του νέου μονοθεσίου.

Ήδη ο πόλεμος εντυπώσεων μετά τις πρώτες παρουσιάσεις των ομάδων έχει ξεκινήσει, με το βρετανικό Τύπο ν γράφει ότι η F10 δεν είναι αυτό που περίμεναν στο Μαρανέλο και πως θα υποστεί πολλές βελτιώσεις. Βέβαια, κάθε ομάδα προχωρά σε διορθώσεις και βελτιώσεις στο μονοθέσιο που παρουσιάζει, ανάλογα με τις δοκιμές και με τις εξελίξεις από τις πληροφορίες που λαμβάνει.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως όταν γίνεται μια παρουσίαση, οι ομάδες δείχνουν αυτό που θέλουν να δείξουν με πολύ επιμελή και προσεκτικό τρόπο, αποφεύγοντας τις πολλές λεπτομερείς φωτογραφίες. Γι’ αυτό και το μαύρο πλαστικό κάλυμμα της F10 στη θέση των διαχυτών που διακριτικά δεν φωτογραφήθηκε…

πηγη:pathfinder.gr
Bookmark and Share


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: