Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Έξαλλα τα πεθερικά με τη Σιένα Μίλερ!







Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αποδεικνύοντας την επανσύνδεση του ζεύγους Τζουντ Λόου (Jude Law) και Σιένα Μίλερ (Sienna Miller) έχουν βυθίσει σε απελπισία τους γονείς του ηθοποιού, που πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να μαζεύουν τα κομμάτια του γιου τους για ακόμη μια φορά.
Βέβαια, ο ίδιος ο Λόου δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι γονείς του και μάλιστα αποφάσισε να περάσει τις Γιορτές με τη Σιένα στα νησιά Μπαρμπάντος παίρνοντας μαζί και τα παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του, Σάντι Φροστ (Sadie Frost).

Ο πρώτος γύρος της σχέσης του με τη Μίλερ έληξε με ποταμούς δακρύων πριν τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη διέλυσε τον αρραβώνα τους εξαιτίας της δικής του απιστίας με τη μπέιμπι-σίτερ.
Παρότι το φταίξιμο ήταν σαφώς δικό του, ο 37χρονος Τζουντ -του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντέιβιντ- είχε διαλυθεί από τον χωρισμό και είχε στραφεί στους γονείς του για βοήθεια, οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Ήδη και πριν τον χωρισμό τους, ο γοητευτικός ηθοποιός είχε ταλαιπωρηθεί πολύ ψυχολογικά από τα καπρίτσια τις Σιένα.
Σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος των γονιών του Λόου: "Ο Πίτερ και η Μάγκι πιστεύουν ότι ο Τζουντ έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο. Θέλουν να δουν τον γιο τους ευτυχισμένο, αλλά πιστεύουν ότι αυτή η επανασύνδεση θα είναι και πάλι καταστροφική. Αυτή η σχέση ήταν σαν το τρενάκι του τρόμου".
Η ανησυχία του ζεύγους Λόου μπορεί να είναι δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γιος τους είναι που αλητεύει κάθε τόσο. Πρόσφατα μάλιστα απέκτησε και τρίτο παιδί, από μια ευκαιριακή σχέση που είχε τα περασμένα Χριστούγεννα.

Η αναθέρμανση με τη Μίλερ έγινε αυτό το Φθινόπωρο, με αφορμή τη συνάντηση τους στη Νέα Υόρκη όπου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικές, αλλά γειτονικές θεατρικές παραστάσεις.
Οι δυο τους έφτασαν στα Μπαρμπάντος την επομένη των Χριστουγέννων και αμέσως έγιναν στόχος των παπαράτσι, που τους απαθανάτισαν να παίζουν στην ακροθαλασσιά μαζί με τα παιδιά του Λόου.
Μέχρι πρόσφατα εκείνος περνούσε τις Γιορτές με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά τους στο Λονδίνο, αλλά φέτος δεν άντεξε να μείνει μακριά από την 28χρονη Σιένα και ήδη προγραμματίζει την επόμενη απόδραση τους μαζί, την Άνοιξη, με στόχο το νησί Μπεκία της Καραϊβικής.
Οπότε, αν εκείνος καταφέρει να μείνει πιστός μέχρι τότε, οι γονείς του δεν έχουν κανένα πραγματικό λόγο να ανησυχούν.



Bookmark and Share


SHARE THIS

0 σχόλια: