Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Ανασχηματισμός 2020: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Μίνι ανασχηματισμό με συμπληρωματικές παρεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου
Αναλυτικά οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα:
- Αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
- Αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
- Τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
- Τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.
- Τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Με τις αλλαγές στην κυβέρνηση, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι επιδιώκεται:
  • Η αποτελεσματική διαχείριση των αυξημένων κοινοτικών πόρων
  • Η ενίσχυση του κόσμου της εργασίας και του ασφαλιστικού συστήματος
  • Η οργανωτική ενίσχυση του Υπουργείου Υγείας.
  • Η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση των προκλήσεων της Κλιματικής Αλλαγής.

SHARE THIS

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να πουλήσετε τα νεφρά σας; ή Αναζητάτε την ευκαιρία να πουλήσετε τα νεφρά σας με χρήματα λόγω οικονομικής βλάβης και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και θα σας προσφέρουμε καλό ποσό για τα νεφρά σας. Το όνομά μου είναι (Doctor Elvis Whyte) Είμαι Φρενολόγος στο νοσοκομείο μας και ειδικεύτηκα στην Χειρουργική των Νεφρών και ασχολούμαστε επίσης με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με έναν ζωντανό αντίστοιχο δότη. Email επικοινωνίας: doctorelviswhyte@gmail.com ή whatsapp μας +2347083629144 για περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή