Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Το ιατρικό μαξιλάρι κατά των ρυτίδων



Μην αφήνετε τα παραδοσιακά μαξιλάρια να στραπατσάρουν κάθε νύχτα το πρόσωπό σας.

Ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να σας πει με μια ματιά από ποια πλευρά κοιμάστε κάθε βράδυ. Η πίεση που ασκείται στο δέρμα όταν ακουμπάει στο μαξιλάρι κάνει το πρόσωπο να γερνάει, και μάλιστα από τη μία μόνο μεριά. Μία λύση είναι να κοιμάστε πάντα ανάσκελα, αλλά αυτό δεν μπορούν να το πετύχουν όλοι.



Ο Νοτιοαφρικανός πλαστικός χειρουργός Ντες Φερνάντες σχεδίασε ένα το Better Pillow για τους ασθενείς του που είχαν κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπο ώστε να κοιμούνται χωρίς να ταλαιπωρούνται οι πάσχουσες περιοχές. Το Better Pillow, είναι πλέον απαραίτητο αξεσουάρ αντιγήρανσης, καθώς προλαμβάνει τις φθορές του ύπνου ακουμπώντας το κεφάλι σε δύο σημεία που βρίσκονται μακριά από τις παρειές, τα ζυγωματικά και τα μάτια: το πάνω και πιο ανασηκωμένο μέρος του στηρίζει το μέτωπο, ενώ το κάτω, λεπτότερο κομμάτι, παρέχει στήριξη στο λαιμό και την κάτω γνάθο.

To μαξιλάρι στηρίζει σε δυο κρίσιμα σημεία το κεφάλι: το πάνω και πιο ανασηκωμένο μέρος του στηρίζει το μέτωπο, ενώ το κάτω, λεπτότερο κομμάτι, παρέχει στήριξη στο λαιμό και την κάτω γνάθο. Κατά αυτόν τον τρόπο αναστέλλονται οι δυνάμεις που συνήθως ασκούνται στο μάγουλο και την περιοχή των ματιών (πόδι της χήνας) κατά την διάρκεια του ύπνου.

Το μαξιλάρι αυτό συνδυαστικά με τη χρήση προϊόντων της Environ καταπολεμά τα σημάδια
της πρόωρης γήρανσης και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Προλαμβάνει τις ρυτίδες και διευκολύνει την ροή του αέρα βελτιώνοντας την αναπνοή και την ποιότητα ύπνου. Παράλληλα παρέχει στήριξη στην σπονδυλική στήλη είτε κοιμάστε στο πλάι, είτε ανάσκελα.

Είναι ιδανικό για χρήση μετά από αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο- η Σάντι Φροστ και η Χίλαρι Σουάνκ το παίρνουν ακόμη και στα ταξίδια τους.




Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: