Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Γιατί απολυμαίνει τον κόλπο της η Γκουίνεθ Πάλτροου;


Το ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει εμμονή με τον υγιεινό τρόπο ζωής είναι κάτι το γνωστό. Μετά τον χωρισμό της με τον Κρίς Μάρτιν, γράφτηκε ότι ο τελευταίος δεν άντεξε την αφοσίωσή της στις κούρες αποτοξίνωσης και την υγιεινή διατροφή.


Ως επιβεβαίωση των ανωτέρω, η 42χρονη ηθοποιός συστήνει στις γυναίκες να δοκιμάσουν τον καθαρισμό του κόλπου τους… με ατμό!

Μέσω του προσωπικού της site όπου μοιράζεται διάφορες συμβουλές ομορφιάς, προτείνει σε όσες μπορούν και θέλουν, να δοκιμάσουν την εν λόγω θεραπεία:

«Κάθεσαι πάνω σε ένα μίνι-θρόνο, και ένας ατμός συνδυασμένος με υπέρυθρες και αρωματικά φυτά από το είδος της Αρτεμισίας, καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου. Είναι μια απιστευτη ενεργειακή απελευθέρωση, και όχι απλά ένα…ντουζ με ατμό. Σε βοηθά επίσης να εξισορροπείς τα επίπεδα των θηλυκών σου ορμονών. Αν βρεθείς στο Los Angeles, πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις στο Tikkun Spa της Santa Monica».

Η θεραπεία κοστίζει 50 δολάρια για μισή ώρα συνεδρίας, περίπου δηλαδή 44 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα με το website του spa, ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό, βοηθά στην προστασία από έλκη και όγκους, ενεργοποιεί στην παραγωγή γάλακτος τις γυναίκες, ενώ βοηθά και στις πεπτικές διαταραχές.

Ωστόσο, ορισμένοι γιατροί έχουν αντίθετη άποψη, καθώς πιστεύουν ότι είναι μια διαδικασία όχι απλά περιττή αλλά και βλαπτική: «Δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο καθαρισμός του κόλπου με ατμό έχει οφέλη. Η φυσιολογία του άλλωστε είναι τέτοια, που συνεχώς αυτοκαθαρίζεται και έτσι δεν χρειάζεται έξτρα βοήθεια», αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ προειδοποιούν τις γυναίκες πως δεν είναι απίθανο να πάθουν και… εγκαύματα από τον ζεστό ατμό.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: