Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

4 έξυπνοι τρόποι για να διατηρήσεις το βάρος σου



Λέγεται ότι το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να χάσεις τα κιλά που θέλεις, αλλά να καταφέρεις να μείνεις σε αυτά μετά το τέλος του προγράμματος διατροφής και εντατικής άσκησης που ακολουθούσες. Δεν χρειάζεται όμως να καταβάλεις ιδιαίτερο κόπο, αρκεί να υιοθετήσεις τον κατάλληλο... τρόπο, εφαρμόζοντας 4 «στρατηγικές» που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το βάρος σου στα επιθυμητά επίπεδα.

Συνέχισε να γυμνάζεις το σώμα σου. 

Οι μελέτες δείχνουν ότι η άσκηση είναι ακόμη πιο απαραίτητη στη φάση της συντήρησης, από όταν εφαρμόζεις κάποιο πρόγραμμα δίαιτας. 

Εκτός του ότι ο οργανισμός σου θα συνεχίσει να καίει απτόητος τις θερμίδες που καταναλώνεις, η εξάσκηση θα ανεβάσει και την ψυχολογία σου και δεν θα «καταφεύγεις» στο φαγητό κάθε φορά που αισθάνεσαι αγχωμένη. 

Χρειάζεται λοιπόν να συνεχίσεις να εξασκείσαι επιλέγοντας μια δραστηριότητα που σου αρέσει, όπως για παράδειγμα το ζωηρό περπάτημα παρέα με τον σκύλο σου.

Παρακολούθησε την πρόοδό σου. Το χρονικό διάστημα που έκανες δίαιτα, η ζυγαριά ήταν αυτή που σε «ενθάρρυνε» να συνεχίσεις την προσπάθεια, καθώς ο δείκτης των κιλών σου ολοένα και κατέβαινε. 

Και τώρα που το πρόγραμμα σου ολοκληρώθηκε επιτυχώς, δεν πρέπει να την ξεχάσεις, αλλά να ζυγίζεσαι μία φορά την εβδομάδα ώστε να εξακριβώνεις αν η διατροφή που ακολουθείς σε συνδυασμό με την άσκηση, σε διατηρούν στα επίπεδα που επιθυμείς.

Διάβασε περισσότερα στην επόμενη σελίδα
Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος. 

Αν συνήθιζες να ανοίγεις την πόρτα του ψυγείου κάθε φορά που αισθανόσουν λυπημένη, προσπάθησε με όλες σου τις δυνάμεις να μην το κάνεις πια, γιατί πολύ απλά, θα «καταστρέψεις» ό,τι με πολύ κόπο έχεις καταφέρει. Βρες άλλες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το άγχος ή τη λύπη σου, κάνοντας δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν, όπως ένα αφρόλουτρο με άλατα και αιθέρια έλαια.

«Διεύρυνε» τις γνώσεις σου γύρω από τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης. 

Αναζήτησε συνταγές μαγειρικής στο διαδίκτυο και προετοίμασε μόνη τα γεύματά σου, ώστε να είσαι σίγουρη ότι η διατροφή σου θα παραμείνει θρεπτική και υγιεινή. 

Σε ιστοσελίδες που εμπιστεύεσαι, ψάξε για ασκήσεις που μπορείς να κάνεις μόνη στο σπίτι προκειμένου να γυμνάζεσαι σε καθημερινή βάση και άλλα... μυστικά ειδικών, που θα συνδράμουν στη διατήρηση του ιδανικού σου βάρους.
Βασιλική Φήμη
 www.womansday.com





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: