Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ενώ κοιμάστε... οι ραγάδες σας μειώνονται! Μάθετε πώς!



Οι ραγάδες είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν!

Είτε προκαλούνται από απότομη αύξηση ή απώλεια βάρους, είτε λόγω μη ισορροπημένης διατροφής κοινό χαρακτηριστικό τους, είναι οι αντιαισθητικές γραμμές που σχηματίζονται στο μεσαίο στρώμα του δέρματός μας (παρά το γεγονός ότι φαίνεται να δημιουργούνται στο ανώτερο στρώμα του). Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που τις κάνει δύσκολες να καταπολεμηθούν!


Επειδή όμως πολλές φορές, όσο και αν αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να κάνουμε κάτι για να τις καταπολεμήσουμε, δεν έχουμε το χρόνο, σας προτείνουμε μερικές φυσικές θεραπείες που δρουν εναντίον τους καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας και θα σας απαλλάξουν από το μεγάλο κόπο!



1)Λεμόνι και μέλι: Απλά ανακατέψτε λίγο χυμό λεμονιού με μέλι και εφαρμόστε μια λεπτή στρώση πάνω στις ραγάδες πριν πάτε για ύπνο. Η όξινη φύση του λεμονιού βοηθά στην ορατή μείωση των λεπτών γραμμών στο δέρμα, ενώ το μέλι, θα φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωσή του.



2)Το Shea butter και το βουτυροκακάο, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ με το βούτυρο 2-3 φορές την ημέρα, πριν πάτε για ύπνο και το δέρμα σας θα ενυδατωθεί αμέσως.



3)Βιταμίνη Ε: Χρησιμοποιήστε τη βιταμίνη Ε ημερησίως για τις ραγάδες ή αναμίξτε τη με τη ενυδατική κρέμα και τρίψτε τη κάνοντας απαλές κινήσεις πάνω στο δέρμα σας. Αφήστε τη όλη τη νύχτα για να απορροφηθεί σωστά.



4)Aloe vera: Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα ζελέ Aloe vera στις ραγάδες. Η Aloe βελτιώνει την εμφάνιση και την ελαστικότητα του δέρματός σας. Ξεπλύνετε το πρωί.



5)Ελαιόλαδο: Ζεστάνετε ελαφρώς λίγο ελαιόλαδο και εφαρμόστε πάνω στις ραγάδες κάνοντας παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό υλικό- θεραπεία για την καταπολέμηση των ραγάδων σας καθώς βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: