Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Τα πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να ντρέπεσαι

Ντροπή σημαίνει αμφιβολίες. Και οι αμφιβολίες ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σου στο -2. Μην ανησυχείς όμως. 


Νευρικές κινήσεις, μία ασυνήθιστη αύξηση της θερμοκρασίας, αμήχανο χαμόγελο, καμπουριασμένη στάση σώματος, μπορεί και τα ανεξήγητα νεύρα και ξεσπάσματα.
Πιθανώς να έχεις εντοπίσει κι εσύ αυτές τις αντιδράσεις στον εαυτό σου όταν ντρέπεσαι.

Γι' αυτό φτιάξαμε το δικό μας μανιφέστο με τα πράγματα τα οποία δεν πρέπει να ντρέπεσαι ε-που-δε-νί.


1. Για την αγάπη σου για τα κουταβάκια/ γατάκια/ κουνελάκια.

Cheezburger animated GIF

Αφού είναι τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα στον κόσμο.Άσε που πρόκειται για ένα φοβερά αποτελεσματικό τρόπο να νιώσεις καλά αυτοστιγμεί.

2. Για την αποστροφή σου για τα μικροσκοπικά ζωάκια.

disgusted animated GIF

Πρακτικά, όλα αυτά τα βιντεάκια στο youtube είναι μία μαύρη τρύπα για να χάσεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου.

3. Για το σώμα σου

i.10.58 FLAWLESS

Είναι τόσο παράλογο να σπαταλάς χρόνο με το να ανησυχείς για τα σημεία που δεν σου αρέσουν πάνω στο σώμα σου, όταν αυτό εκτελεί, καθημερινά, χιλιάδες λειτουργίες για να είσαι καλά.

4. Για την οικογένεια σου

tumblr_mcb4u4dJAh1r0olm4o1_250

Αν έπρεπε να γραφτεί μια και μοναδική συμπαντική αλήθεια για την ανθρωπότητα και να σταλεί με καψούλα στην αιωνιότητα θα ήταν πως όλες οι οικογένειες έχουν θέματα τα οποία σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα. Παίρνοντας το ρίσκο να ακουστούμε σαν την Βίκυ Χατζηβασιλείου θα σου πούμε πως είναι το τίμημα που πληρώνεις για το προνόμιο να έχεις για πάντα ανθρώπους που νοιάζονται για σένα.


5. Για τις φωτογραφίες σου από το γυμνάσιο
(Αν έχεις φωτογραφίες όπου είσαι φοβερά γλυκιά και με υπέροχα μαλλιά και αξιοπρεπή, ακόμα και για τα σημερινά στιλιστικά δεδομένα, ρούχα να κάνεις κλικ σε ένα άλλο άρθρο).

90s animated GIF

Αν, πάλι, οι φωτογραφίες σου είναι υλικό για να θαφτεί στα βάθη της γης σε θεωρούμε συνοδοιπόρο και σου στέλνουμε φιλικούς χαιρετισμούς. Τα αχτένιστα μαλλιά ή -ακόμα χειρότερο- κάτι ακατάληπτα χτενίσματα με πολύ ζελέ, οι εμφανείς στιλιστικές επιρροές από την αγάπη σου για τις Spice Girls, η "δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφίες" πόζα δυσανασχέτησης, το λουκ φαρδιά παντελόνια -παπούτσια- παντόφλες είναι όλα εκεί και αμαυρώνουν το παρελθόν σου. Δεν πειράζει. Και αν το καλοσκέφτεις αυτή ήταν η μόδα της εποχής.


6. Για τις πεποιθήσεις σου (που δεν συμφωνούν με των άλλων)

50900-Ellen-Page-shrug-gif-Tb30

Σε κανένα δεν αρέσει να είναι ο μοναδικός χορτοφάγος σε ένα τραπέζι όπου όλοι τρώνε κρέας. Ειδικά όταν το γκρουπ αποτελείται από ανθρώπους που τους θεωρείς αγαπημένους.
Ωστόσο, υπάρχει λόγος που έχεις κάποτε υιοθέτησες αυτές τις πεποιθήσεις. Και αυτή την στιγμή είναι μέρος της προσωπικότητας σου, δηλαδή του πιο σημαντικού λόγου που οι φίλοι και η οικογένεια σου σε αγαπάνε.


7. Επειδή έκλαψες

4-due-in-6-days


Καμία λογική. Έχεις συναισθήματα και τα εκδηλώνεις. Γιατί αυτό πρέπει να σε κάνει να νιώθεις περίεργα; Είναι σαν να ντρέπεσαι επειδή γέλασες πάρα πολύ δυνατά.

8. Για τους πρώην σου

jim carrey animated GIF

Κάθε άνθρωπος, ακόμα κι αυτός που σε κάνει να αναρωτιέσαι "Πραγματικά τι σκεφτόμουν;", σου έμαθε κάτι: να κρατάς μακριά σου τύπους σαν κι εκείνον.



8. Για την ακαταστασία σου (ή την μανία σου με την καθαριότητα)

tumblr_mbt6loU76v1qbc7czo1_500

Καθένας νιώθει άνετα σε διαφορετικό περιβάλλον. Αν σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται συγκάτοικοι, δεν χρειάζεται να απολογείσαι σε κανέναν για τις συνήθειες σου.


9. Για τα λάθη σου

arrested development animated GIF

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι σε λούπες "Δεν έπρεπε να το πω/ κάνω αυτό". "Έπρεπε να είχα δουλέψει πιο σκληρά", "Έπρεπε να είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα".

Κι όμως. Η ζωή σου δεν θα ήταν τόσο πλούσια και ενδιαφέρουσα χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και τις αποτυχίες σου.

Κι επίσης, μάντεψε! Το παρελθόν πέρασε. Οι χρονομηχανές υπάρχουν μόνο στις ταινίες και το μέλλον δεν έχει φτάσει ακόμα. Το μόνο που έχεις είναι το παρόν.




SHARE THIS

0 σχόλια: