Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ανοιξε πάλι το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ -Τέλος στην απαγόρευση των πτήσεων



Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) ήρε την απαγόρευση των πτήσεων αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, προειδοποιώντας παράλληλα για την εξαιρετικά ασταθή κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.


Η απαγόρευση πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν ίσχυε για ένα 24ωρο για λόγους ασφαλείας, ύστερα από την εκτόξευση ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας, η οποία έπληξε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη αναστολή πτήσεων από και προς το Ισραήλ αποφάσισαν και άλλες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Lufthansa και οι θυγατρικές της Germanwings, Austrian Airlines, Swiss και Brussels Airlines καθώς και η Turkish Airlines.

Η αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε ότι σήμερα ακυρώνονται από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Λονδίνου Luton και Gatwick, το αεροδρόμιο του Βερολίνου Schoenefeld, της Γενεύης, του Μιλάνου Malpensa, του Μάντσεστερ και της Βασιλείας. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ από τη Βρετανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: