Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Περπατάει αλλά δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της η 15χρονη Μυρτώ



Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 15χρονης Μυρτώς που χτυπήθηκε με μανία από αλλοδαπό, ενώ έκανε τις διακοπές της στην Πάρο. Για ποιο λόγο ανησυχούν οι γιατροί (Vid)


Έξι μήνες νοσηλείας συμπλήρωσε σήμερα Τρίτη, η 15χρονη Μυρτώ που έπεσε θύμα βάρβαρης κακοποίησης από Πακιστανό το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.
Το νεαρό κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην περιοχή του Αμαρουσίου και η κατάσταση της "παραμένει πολύ δύσκολη", όπως υποστηρίζουν οι προσωπικοί της γιατροί.
Αν και όπως αναφέρει η ιατρική ομάδα η έφηβη κοπέλα κάποιες στιγμές ανοιγοκλείνει τα μάτια της, ενώ έχει καταφέρει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.
Στις αρχές Ιανουαρίου μάλιστα, η αρμόδια επιστημονική ομάδα ανέφερε με ενθουσιασμό ότι "η 15χρονη Μυρτώ παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της έξι μήνες μετά την επίθεση στην Πάρο, καθώς κατάφερε να κάνει τα πρώτα της βήματα. Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012".
Παρ' όλα αυτά δεν έχει ανακτήσει ακόμα την συνείδησή της και η εγκεφαλική της λειτουργία δεν έχει επανέλθει.
"Η 15χρονη θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια ακόμα για να ξεπεράσει τα τραύματα της", δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Κουσιούρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.
"Δυστυχώς, δεν έχει ανακτήσει τη συνείδησή της. Όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται σε αυτή την κατεύθυνση", είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε ότι: "Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο ζήλος των γιατρών της κλινικής, που κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μπορέσουν να βοηθήσουν την Μυρτώ να ζήσει μία φυσιολογική ζωή".


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: