Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Νικόλ Κίντμαν: "Η κατάθλιψή μου μετά τον Τομ"



Μιλάει για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, την προσπάθειά της να γίνει μητέρα, αλλά και για το πολύκροτο διαζύγιο του σταρ


«Δεν αισθάνομαι είδωλο, αλλά είναι ωραίο να σε αποκαλούν έτσι», παραδέχεται η Νικόλ Κίντμαν σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της ως σήμερα. Στο επετειακό τεύχος του αυστραλέζικου περιοδικού «Who» η Κίντμαν ανοίγει την καρδιά της, επιχειρώντας μια αναδρομή στην προηγούμενη 20ετία της και μιλάει για τους γάμους της με τον Τομ Κρουζ και τον Κιθ Ούρμπαν, την προσπάθειά της να ξεπεράσει την κατάθλιψη, καθώς και για όσα σημάδεψαν την προσωπική της πορεία ως συζύγου και μητέρας.

Εντυπωσιακή στο εξώφυλλο του «Who magazine», το οποίο διαθέτει στις σελίδες του και φωτογραφίες της ως Γκρέις Κέλι (φωτο) που -ας μην ξεχνάμε- είναι ο επόμενος μεγάλος ρόλος της στο φιλμ «Grace of Monaco» του Ολιβιέ Νταχάν, η 45χρονη σταρ παραδέχεται ότι βίωσε «την πιο μοναχική» περίοδο της ζωής μετά τον χωρισμό της από τον Κρουζ. «Παντρεύτηκα τον Τομ πολύ γρήγορα και πολύ νέα, αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί απέκτησα την Μπέλα και τον Κόνορ και είχα έναν καταπληκτικό γάμο για πολύ καιρό. Αργότερα, όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά, έπρεπε να ψάξω βαθιά μέσα μου και να βρω τον δρόμο μου μέσα από την κατάθλιψη, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Ηταν όλα μέρος μιας διαδικασίας ωρίμανσης», δηλώνει.

«Μου κάνει εντύπωση που είμαι μητέρα για τόσο μεγάλο διάστημα... Είναι παράξενο, αλλά εξαιτίας των παιδιών μου δεν νιώθω 45 χρονών», σημειώνει στη συνέντευξή της ενώ περιγράφει την εγκυμοσύνη της στην Σάντεϊ Ρόουζ (τα δύο παιδιά της με τον Τομ Κρουζ είναι υιοθετημένα, ενώ η δεύτερη κόρη της με τον μουσικό Κιθ Ούρμπαν, η Φέιθ, γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα) σαν «ένα θαύμα».

«Προσπαθούσα και αποτύγχανα ξανά και ξανά», λέει η ηθοποιός, σχολιάζοντας: «Κάθε γυναίκα που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα γνωρίζει την κατάθλιψη που τα συνοδεύει».

Το τελευταίο διάστημα, έχουν γραφτεί πολλά στον Τύπο για τη σχέση της Κίντμαν με την Κέιτι Χολμς, που πήρε το πιο ξαφνικό διαζύγιο στα χρονικά του Χόλιγουντ (από τον Τομ Κρουζ).

«Δεν της μίλησα ποτέ», ξεκαθαρίζει η ίδια αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παρέχει στήριξη και συμβουλές στη Χολμς. «Τους εύχομαι κάθε καλό, αλλά δεν έχω εμπλακεί σε τίποτα απ' όλα αυτά».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: