Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ξάπλωσε, χαλάρωσε... κλικ!


Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο ξεκίνημά της...

Κατέβαλε τρομερό κόπο να συγκεντρώσει σε μια αναδρομική έκθεση 40 ολόκληρα χρόνια φωτογραφικής δραστηριότητας ... και τα κατάφερε!


Η εμβληματική φωτογράφος που ακούει στο όνομα Άνι Λίμποβιτς (Annie Leibovitz) εκθέτει τα αριστουργήματά της στην αναδρομική έκθεση με τίτλο «Annie Leibovitz: Master Set», στο Wexner Center for the Arts του Columbus στο Οχάιο, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η 63χρονη Λίμποβιτς πραγματικά δεν ήξερε ποια φωτογραφία να πρωτοαναρτήσει στους τοίχους του εκθεσιακού χώρου στο Οχάιο. Δεκάδες εξώφυλλα του Rolling Stone, του Vanity Fair και της Vogue με ροκ σταρς, αθλητές, χορευτές, πολιτικούς, ηθοποιούς, αλλά και πολλές προσωπικές φωτογραφίες εσωτερικών χώρων, αγαπημένων ατόμων, ακόμα και τοπίων, συνθέτουν το τεράστιο φωτογραφικό παζλ της έκθεσης.

Να θυμίσουμε ότι στα έργα της σπουδαίας αυτής φωτογράφου - που πρόσφατα κινδύνευσε να χάσει όλα τα δικαιώματα των φωτογραφιών της λόγω χρεών - είναι και η περίφημη τελευταία φωτογραφία του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Λένον (1981 Rolling Stone), η καλτ φωτογραφία της γυμνής εγκύου Ντέμι Μουρ, το εξώφυλλο της Μισέλ Ομπάμα στο Vanity Fair και τις ημίγυμνες φωτογραφίες της Μάιλι Σάιρους - που προκάλεσαν σάλο στα γραφεία της Disney όταν κυκλοφόρησαν!

Η Ανι Λίμποβιτς είχε σχέση επί χρόνια με τη διάσημη συγγραφέα Σούζαν Σόνταγκ (Susan Sontag), που πέθανε το 2004, σε ηλικία 71 ετών, από καρκίνο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο ξεκίνημά της...









Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: