Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ονειρεμένα Χριστούγεννα στην Ελλάδα (pics)


ΤΑΞΙΔΙ - Ονειρεμένα Χριστούγεννα στην Ελλάδα
Με προσφορές από τέσσερα ξενοδοχεία και ξενώνες!


Ακόμα δεν έχεις κανονίσει πού θα περάσεις τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς ή των Φώτων; Κανένα πρόβλημα! Η Stylista έψαξε και σου βρήκε τις πιο happy price χριστουγεννιάτικες προσφορές διαμονής, εκτός Αθηνών, που θα "στολίσουν" με τον καλύτερο τρόπο τις γιορτινές ημέρες.

Περιβόλι, Ναύπλιο
Tώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να επισκεφθείς το υπέροχο Ναύπλιο και να θαυμάσεις τα στολισμένα με λαμπιόνια γραφικά του πλακόστρωτα σοκάκια. Μια ανάσα από την υπέροχη πόλη, βρίσκεται το Περιβόλι, χτισμένο μέσα σε έναν καταπράσινο πορτοκαλεώνα. Φιλόξενοι και μοντέρνοι χώροι με σύγχρονο design σε περιμένουν να γιορτάσεις εκεί τις φετινές γιορτές και να χαλαρώσεις δίπλα στο τζάκι.
Οι τιμές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά για 3 διανυκτερεύσεις (23 - 26/12 & 30/12 – 2/01) σε δίκλινο, ξεκινούν από 285 ευρώ ανάλογα με τον τύπο δωματίου που θα επιλέξεις. Το ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει πολλά ευέλικτα πακέτα με 2 ή 5 διανυκτερεύσεις, ή πακέτα και για τις ενδιάμεσες ημέρες (27 – 30/12 και 26 – 30/12). Επιπλέον, στο ξενοδοχείο θα βρεις και ειδικά (οικονομικότερα) πακέτα 2, 3 και 4 διανυκτερεύσεων για τα Φώτα.
Περιβόλι: Πυργιώτικα, Ναύπλιο, τηλ: 27520-47905, 6974-354773, 6973-691883 

Ελαιώνας Βεργόπουλου, Πήλιο
Το ιδανικότερο ντεκόρ για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει στηθεί στο Πήλιο, και συγκεκριμένα στον «Ελαιώνα Βεργόπουλου». Μια σειρά από αυτόνομες παραδοσιακές κατοικίες συνδυάζουν τον αέρα γαλλικής εξοχής με τις πολυτελείς παροχές, προσφέροντας ιδανικούς χώρους εκλεπτυσμένης φιλοξενίας με φόντο την υπέροχη φύση της περιοχής. Οι κατοικίες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν από ζευγάρια μέχρι οικογένειες ή παρέες ενώ βρίσκονται πάνω από τα βραβευμένα τιρκουάζ νερά της παραλίας Παπά.
Φέτος, λοιπόν, στις γιορτές μπορείς να επωφεληθείς από το «δωράκι» έκπτωση 15% που μας προσφέρει ο Ελαιώνας Βεργόπουλου. Οι τιμές του δίκλινου για 3 βράδια ξεκινούν από 150€ ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό. Ακόμα να φτιάξεις τις βαλίτσες σου;
Ελαιώνας Βεργόπουλου: Νταμούχαρη, Μούρεσι Πηλίου, τηλ: 24260-31016, 6951-095503,
http://www.vergolive.gr/ 

Kalavrita Canyon Hotel & Spa, Καλάβρυτα
Τα Καλάβρυτα μπορεί να τα έχεις επισκεφθεί, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο όμως όχι! Τόσο καινούργιο που μυρίζει ακόμα φρέσκια μπογιά, το stylish hotel & Spa βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής κωμόπολης. Το ξενοδοχείο ειδικά για τις ημέρες των γιορτών έχει δημιουργήσει πακέτα 3 διανυκτερεύσεων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά 23-26/12/2011 & 30/12/2011 – 02/01/2012 τα οποία περιλαμβάνουν πρωινό σε μπουφέ και απεριόριστη χρήση σάουνας και χαμάμ.
Οι τιμές ξεκινούν από 115 ευρώ η διανυκτέρευση ενώ εάν επιλέξεις το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για να κάνεις ένα pause στο πολυάσχολο πρόγραμμά σου, θα μείνεις σε δωμάτια υψηλής αισθητικής και θα χαλαρώσεις στη σάουνα, το χαμάμ και το jacuzzi. Επιπλέον, εάν είσαι fan του σκι, ευχήσου απλά να χιονίσει! To location του ξενοδοχείου είναι ιδανικό για εξορμήσεις στο χιόνι, αφού το χιονοδρομικό του Χελμούβρίσκεται μόλις 14 χιλιόμετρα μακριά.
 Kalavrita Canyon Hotel & Spa: Εθνικής Αντιστάσεως & Σκαλτσά, Καλάβρυτα, τηλ: 26920-22004,
http://www.kalavritacanyon.gr  

Salvator Villas & Spa Hotel, Πάργα
Ανάμεσα στην Πάργα και τον κόλπο του Λύχνου έχει δημιουργηθεί μια όαση πολυτέλειας η οποία φέρει την υπογραφή του διάσημου Έλληνα interior designer Άγγελου Αγγελόπουλου. Το ξενοδοχείο Salvator Villas & Spa Hotel σε  προσκαλεί φέτος τις γιορτές στους υπέροχους χώρους του, οι οποίοι περιλαμβάνουν stylish δωμάτια, σουίτες και βίλες καθώς και έναν εντυπωσιακό χώρο spa.
Tα πακέτα που έχει δημιουργήσει είναι 2 διανυκτερεύσεων για τα Χριστούγεννα (24/12 – 26/12) και 3 διανυκτερεύσεων για την Πρωτοχρονιά  (30/01 – 02/01) σε deluxe double (για 2 άτομα) με κόστος 250€ και 340€ αντίστοιχα. Η διαμονή, όμως, δεν θα είναι το μοναδικό «δώρο» που θ’απολαύσεις στο Salvator Villas & Spa Hotel. Στη τιμή του Christmas Package και του New Year’s Package, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, από ένα εορταστικό gala δείπνο 2 ατόμων και πλούσιο εορταστικό buffet πρωινό, μέχριχαλάρωση στο Serenity Spa και άλλα πολλά!
 Salvator Villas & Spa Hotel: Κύπερη, Πάργα, τηλ: 26840-32910-1-2,
www.salvator.gr




Πηγή:
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: