Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

O Vincent Cassel σε πείθει να φορέσεις άρωμα La Nuit de l'Homme



Περισσότερο μικρού μήκους ταινία παρά διαφήμιση, η καμπάνια επανενώνει τον Cassel με τον σκηνοθέτη του στον "Μαύρο Κύκνο". Και παρουσιάζει ένα εξαιρετικά πειστικό επιχείρημα για να τους εμπιστευθείς.


Το φιλμάκι έχει γυριστεί στο νυχτερινό, χειμωνιάτικο Παρίσι και ακολουθεί έναν αδίστακτα γοητευτικό Vincent Cassel καθώς σπάει τους κανόνες, παίρνει ελευθερίες και εξαπολύει τις βαθύτερες επιθυμίες του. Σκηνοθετημένη με τη γνωστή ένταση της κάμερας του Darren Aronofsky ("Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο", "Μαύρος Κύκνος") και ντυμένη με την καθηλωτική μουσική του μόνιμου συνεργάτη του, Clint Mansell, η ταινία κρυφοκοιτάζει με λαγνεία καθώς ο άντρας που υποδύεται ο Cassel ξελογιάζει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις γοητευτικές γυναίκες την ίδια νύχτα, πριν διασχίσει με αποφασιστικό τρόπο τη νύχτα.
Φέρνοντας στο νου τον διάχυτο ερωτισμό ταινιών σαν τα "Μάτια Ερμητικά Κλειστά", αυτή η νέα συνεργασία των Cassel και Aronofsky μπορεί να σε πείσει πως είναι αλήθεια αυτό που λένε για τα βράδια στο Παρίσι: Ότι όλα μοιάζουν ερωτικά, όλα μοιάζουν επικίνδυνα, όλα επιτρέπονται. Και όλα μπορούν να συμβούν.

 
Τώρα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις 5 αρώματα Yves Saint Laurent - La Nuit de l'Homme λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμός του Oneman. Το άρωμα La Nuit de L’Homme αποτελεί μια αποφασιστική δήλωση αντιθέσεων. Ένα άρωμα βασισμένο στην δυναμική του σκοταδιού και του φωτός, της διεισδυτικής φρεσκάδας με την αποπνικτική ζέστη. Όσο φυσικές είναι αυτές οι αντιθέσεις, άλλο τόσο είναι και η πολυτελής απλότητας της ραφιναρισμένης συνταγής πίσω από το άρωμα La Nuit de L’Homme.Πηγη




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: