Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η Amy «ζει»...



Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν για μια φωνή εφάμιλλη της Aretha Franklin, οι γονείς των έφηβων θαυμαστών της επισημαίνουν στα παιδιά τους τους κινδύνους των καταχρήσεων, ενώ οι συνάδελφοί της εξακολουθούν να γράφουν-17 ημέρες από το θάνατό της-στο Twitter αποχαιρετιστήρια μηνύματα, χωρίς να παραλείπουν να αναφερθούν στις συγκινητικές ερμηνείες και στις δυνατότητες της φωνής της.
Η 28χρονη Amy ζει. Αυτό τουλάχιστον επιδιώκουν να καταφέρουν με κάθε τρόπο όσοι θέλουν να «εξαργυρώσουν» με τον πιο αποδοτικό τρόπο τον άδικο χαμό της. Οι πωλήσεις των albums της μετά το θάνατό της έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, ενώ ένας από τους insiders της δισκογραφικής της εταιρείας δήλωσε στην Guardian ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο album με 12 τραγούδια της. Ταυτόχρονα, θα κυκλοφορήσει ένα ντουέτο με τον θρύλο της jazz, τον 85χρονο Tony Bennett από το κλασικό «Body and Soul». Αυτό το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album του Bennett, «Duets II», που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.


Απ’ την άλλη, ο πατέρας της, Mitch Winehouse, ετοιμάζεται να ανακοινώσει επίσημα τη δημιουργία του ιδρύματος «Amy Winehouse Foundation» στις 14 Σεπτεμβρίου, την ημέρα των 28ων γενεθλίων της Amy. Η Έδρα του Ιδρύματος ορίστηκε από την οικογένεια το σπίτι της στο Camden, στο Βόρειο Λονδίνο, όπου και βρέθηκε νεκρή. Σκοπός του ιδρύματος, σύμφωνα με τους γονείς της, είναι «να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αλλά και να συμβάλλει στην αποκατάσταση των εξαρτημένων ατόμων που δεν μπορούν να πληρώσουν το υψηλό κόστος της ιδιωτικής αποκατάστασης. Το ίδρυμα πρόκειται να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. Αυτή είναι η κληρονομιά της Amy».


Επίσης, στον απόηχο του θανάτου της, ο γνωστός σχεδιαστής Fred Perry πρόκειται να κυκλοφορήσει δύο σειρές ρούχων, για τη δημιουργία των οποίων είχε συνεργαστεί με την εκλιπούσα τραγουδίστρια Amy Winehouse. Οι φήμες θέλουν τα έσοδα από τις πωλήσεις να διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος «Amy Winehouse Foundation». Ας το ελπίσουμε...
Πηγη:myself.gr


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: