Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τα μυστικά της αποτρίχωσης


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσεις την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Για διαφορετικούς λόγους, κάθε γυναίκα επιλέγει αυτόν που της ταιριάζει. Είναι θέμα χρόνου, διάθεσης, πόνου και κόστους.


•Αν το ξυραφάκι είναι η αγαπημένη σου μέθοδος, δώσε προσοχή στην κατασκευή του. Επίλεξε ένα ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη γυναικεία επιδερμίδα και με ανατομικό σχήμα, για να μηδενίσεις τον κίνδυνο μικροτραυματισμών.

•Ένας ειδικός αφρός ξυρίσματος πριν από το ξυραφάκι μαλακώνει τις τρίχες και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αν δεν έχεις αφρό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν μαλλιών ή ακόμη και conditioner.

•Αν ζητάς μια μέθοδο που διαρκεί περισσότερο από το ξυραφάκι, δοκίμασε το κερί, τη χαλάουα ή τις αποτριχωτικές ταινίες. Κι αν η πρώτη επαφή μαζί τους σου φανεί κάπως επώδυνη, μην ανησυχείς. Οι επόμενες φορές θα είναι πιο ανώδυνες, ενώ με τον καιρό οι τρίχες θα αναπτύσσονται πιο αργά και πιο εξασθενημένες.

•Όποια μέθοδο κι αν επιλέξεις, φρόντισε μία μέρα πριν να έχεις κάνει σχολαστική απολέπιση στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχώσεις. Με αυτό τον τρόπο οι «κρυμμένες» τρίχες θα βγουν στην επιφάνεια και θα μειώσεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις σπυράκια ή φλεγμονές.

•Απαραίτητη κίνηση μετά την αποτρίχωση είναι η εφαρμογή μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας ή ενός μη λιπαρού λαδιού. Έτσι, αποφεύγεις τους ερεθισμούς και έχεις επιδερμίδα απαλή.

•Για την περιοχή του μπικίνι μια καλή λύση είναι και οι κρέμες αποτρίχωσης. Προκαλούν σαφώς λιγότερους ερεθισμούς στην επιδερμίδα, σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, και χαρίζουν τέλειο αποτέλεσμα.

•Οι ειδικές συσκευές που απομακρύνουν ακόμη και το πιο απαλό χνούδι είναι πρακτικές και εύκολες στη χρήση και πολλές γυναίκες δεν τις αλλάζουν με τίποτε - μετά τις δύο πρώτες φορές, βέβαια, που είναι και οι πιο επώδυνες.

•Η μέθοδος laser είναι τέλεια. Απαιτεί χρόνο και χρήμα, αλλά είναι η πιο αποτελεσματική και δίνει οριστική λύση, αφού «καίει» την τρίχα στη ρίζα της. Είναι επίσης η ιδανική λύση για το επάνω μέρος του χείλους και το πιγούνι -αλλά και για όπου αλλού θέλεις- και αξίζει πραγματικά να δώσεις και τα χρήματα και το χρόνο.

Πηγή: Madame Figaro
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: