Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κορμί θανατηφόρο με τη δύναμη του φενγκ σούι

Θέλεις να γίνεις κορμάρα αλλά έχεις βαρεθεί να ασχολείσαι με τις δίαιτες και τη στέρηση; Τότε το θαυματουργό φενγκ σούι έρχεται να σου δείξει το δρόμο και για το αδυνάτισμα. Ακολούθησε πιστά τις συμβουλές του φένγκ σούι και θαύμασε το νέο σου κορμί!


Με έμφαση στην κουζίνα: η κουζίνα θέλει την προσοχή σου αν σκοπεύεις να χάσεις τα περιττά κιλάκια που σε βασανίζουν. Η κουζίνα σου λοιπόν πρέπει να είναι πάντα καθαρή και η αίσθηση που θα σου αφήνει πρέπει να είναι σίγουρα αίσθηση φρεσκάδας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις η κουζίνα σου να είναι φωτεινή έτσι ώστε η διαύγεια της κουζίνας να σε κρατήσει μακριά παό τροφές που ξέρεις ότι σου κάνουν κακό και ότι δεν πρέπει να τις καταναλώνεις.

Το χρώμα είναι το παν: το χρώμα της κουζίνας σου δεν είναι απλή υπόθεση αφού είναι και αυτός ένας παράγοντας που επηρεάζει την ορεξούλα σου και τελικά έχει επίδραση στα κιλάκια σου. Το μπλε και οι αποχρώσεις του είναι χρώματα που θα χαλιναγωγήσουν την όρεξη σου ενώ ένα πολύ θεραπευτικό χρώμα για την κουζίνα σου είναι το πράσινο. Έντονα χρώματα» όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το ροζ αλλά και το μοβ είναι καλύτερα να τα αποφύγεις αν θέλεις να δεις τους πόντους σου να μειώνονται και όχι να αυξάνονται!

Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι: το αν αερίζεις τον χώρο της κουζίνας είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που χρειάζεται την προσοχή σου. Φρόντισε μετά από κάθε γεύμα να ανοίγεις την πόρτα έτσι ώστε καθαρός αέρας να γεμίζει το χώρο. Μην ξεχνάς ότι το καθαρό και λαμπερό σπίτι με καθαρό αέρα θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλά στο χώρο της κουζίνας και να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στο φαγητό.

Πράσινο παντού: αν μέχρι τώρα στην κουζίνα σου έβρισκες σωρούς από πατατάκια, αναψυκτικά, γλυκά ήρθε η ώρα να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες αλλάζοντας τα πράγματα που έχεις στην κουζίνα σου. Επιλέγοντας να τοποθετήσεις φρέσκα φρούτα, λαχανικά και υγιεινές τροφές στην κουζίνα σου όχι μόνο όταν θέλεις να τσιμπολογήσεις θα καταφύγεις σε κάτι από αυτά αλλά βλέποντας τα στον πάγκο της κουζίνας θα σου εντυπωθεί το υγιεινό φαγητό και θα σου γίνει συνήθεια.

Στο κρεβάτι ολοταχώς: η κρεβατοκάμαρα σου είναι ένας χώρος πολύ δικός σου και επηρεάζει και αυτός τη σχέση που έχεις με το φαγητό. Προσπάθησε να μην έχεις τις ντουλάπες σου παραφορτωμένες έτσι ώστε να σου δημιουργείται ένα αίσθημα φουσκώματος μόνο και μόνο μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο. Η ενέργεια του τσι πρέπει να μπορεί να διαχέεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού και θα δεις πώς ακολουθώντας αυτά τα μικρά και απλά βηματάκια θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία σου και στη σχέση σου με το φαγητό και τότε το αδυνάτισμα θα γίνει παιχνιδάκι.

Μην ξεχνάς: ο στόχος είναι ένα υγιές και λεπτό κορμί. Δεν είναι ανάγκη να λιμοκτονήσεις για να έχεις μια υπέροχη σιλουέτα αλλά να αλλάξεις τη σχέση σου με το φαγητό και τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις το κορμί σου!


Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: