Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ζέστη και βροχές ο καιρός για σήμερα

Νοτιοανατολικούς ανέμους μέχρι 8 μποφόρ στο Ιόνιο και σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Από το μεσημέρι το σκηνικό του καιρού αλλάζει, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και αργότερα στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη, ενώ περιορισμένη θα είναι κατά τόπους η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Την Πέμπτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και αργότερα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές καταιγίδες αναμένονται στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση στα δυτικά από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.


πηγή;allday-news


ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: