Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Χαβάη 5- 0


Για κάποιους σταρ του Χόλιγουντ, της πασαρέλας και του επιχειρηματικού κόσμου, οι πρωτοχρονιάτικες διακοπές ακόμα συνεχίζονται και μάλιστα στο εξωτικό νησί Χαβάη.


Ο Ελληνας κληρονόμος και δημοφιλής γόης, Σταύρος Νιάρχος , εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του σε πριβέ πλαζ του νησιού παρέα με τη συντροφιά νεαρής ύπαρξης, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα.

Σε μία άλλη γωνιά του εξωτικού προορισμού, τέσσερα ζευγάρια πέρασαν μαζί τις ολιγοήμερες διακοπές τους.


Ο λόγος για την καλογυμνασμένη ηθοποιό Κάμερον Ντίαζ και το σύντροφό της, παίκτη του μπέιζμπολ Αλεξ Ροντρίγκεζ, οι οποίοι γυμνάζονταν κάνοντας τα αγαπημένα τους σπορ, όπως ποδηλασία και κωπηλασία, ενώ χαλάρωναν πίνοντας δροσερούς χυμούς στις ξαπλώστρες τους.

Στη συντροφιά τους βρέθηκαν και οι μελλόνυμφοι Ναόμι Κάμπελ και Βλαντιμίρ Ντοροντίν, που επιδόθηκαν σε παρόμοια θαλάσσια σπορ, αλλά και ο δημοφιλής σε όλους «Σπάιντερμαν», Τόμπι Μαγκουάιρ με τη σύζυγό του Τζένιφερ Μέιερ και την κόρη τους Ρούμπι.

Τον φωτογραφικό φακό, βέβαια, μαγνήτισε ο πολυβραβευμένος ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την αγαπημένη του, τοπ μόντελ Μπαρ Ραφαέλ, καθώς με αυτήν τους την εμφάνιση, διέψευσαν τις φήμες πως ο Ντι Κάπριο έχει σχέση με τη συνάδελφο του Μπλέικ Λάιβλι.

ΠΗΓΗ: HELLO!
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: