Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σοκολατένιο χρώμα


Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να περάσετε ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο.

Αντιθέτως, επιστρατεύστε στον άνετο χώρο του μπάνιου σας τα πιο εξελιγμένα αυτομαυριστικά προϊόντα, τηρήστε τους χρυσούς bronzing κανόνες και συναγωνιστείτε χωρίς άγχος το σέξι μαύρισμα της Victoria Beckham από τις πρώτες κιόλας πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις σας.


1. Κάντε ήπια απολέπιση πριν την εφαρμογή του προϊόντος ώστε το δέρμα σας να είναι πιο απαλό και λείο ενώ εξαιτίας της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων του δέρματος, θα προστατέψετε το μαύρισμα από το ξεφλούδισμα.
2. Κάντε οπωσδήποτε αποτρίχωση τουλάχιστον δύο ήμερες πριν.
3. Εφαρμόστε ιδανικά το αυτομαυριστικό προϊόν λίγο πριν πέσετε για ύπνο ώστε να μην χρειαστεί να ακουμπήσετε στα ρούχα σας και να δημιουργήσετε αντιαισθητικούς λεκέδες..
4. Προτιμήστε να απλώσετε το αυτομαυριστικό ομοιόμορφα με ένα σφουγγάρι ώστε να μην προκαλέσετε δαχτυλιές και δυσχρωμίες.
5. Το πρώτο σημείο που πρέπει να τεστάρετε το αν είναι η ιδανική απόχρωση αυτή που έχετε επιλέξει είναι τα πόδια σας εφόσον καλύπτονται πολύ εύκολα.
6. Απλώστε μικρότερη ποσότητα από το self tan στους αγκώνες και τα γόνατα καθώς επειδή εκεί η επιδερμίδα είναι πιο τραχιά υπάρχει πιθανότητα το τελικό αποτέλεσμα να είναι πιο σκούρο και αφύσικο.
7. Αμέσως μετά τη χρήση των self tanners πλύνετε καλά τα χέρια σας. Όσο περισσότερο το καθυστερείτε τόσο δυσκολότερη θα γίνετε η απομάκρυνση των λεκέδων.
8. Για τις περιοχές του προσώπου και του λαιμού εφοδιαστείτε με ένα ειδικό προϊόν για τα επίμαχα σημεία καθώς προϋποθέτουν ιδιαίτερη σύνθεση λόγω της ευαισθησίας του δέρματος.
9. Προκειμένου να διατηρήσετε το τέλειο το χρώμα σας επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.




πηγη:myself
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλά όλα αυτά! Εγώ έχω δοκιμάσει το Sublime Bronze της L'Oreal και έχει κρατήσει το χρώμα περίπου μια βδομάδα. Βέβαια θέλει προσοχή μετά να μην κάνεις απολέπιση και να το διατηρείς με κρέμες.
    Καλή επιτυχία σε όσες το δοκιμάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή