Ομάδες που αντιμετώπισαν ήδη στη League Phase θα βρουν απέναντί τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, στα πλέι-οφ του Europa League.
Μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε σήμερα (30/1) στη Νιόν, ο «δικέφαλος του βορρά» θα αντιμετωπίσει εκ νέου τη Θέλτα (από την οποία ηττήθηκε 3-1 στο Βίγκο στις 2/10) και οι «πράσινοι» τη Βικτόρια Πλζεν (με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο ΟΑΚΑ στις 11/12).
Από τα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η Γκενκ του Κωνσταντίνου Καρέτσα θα παίξει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Συνοπτικά τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Europa League:
- Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
- Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Γκενκ (Βέλγιο)
- Σέλτικ (Σκωτία)-Στουτγκάρδη (Γερμανία)
- Μπραν (Νορβηγία)-Μπολόνια (Ιταλία)
- Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
- ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Θέλτα (Ισπανία)
- Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)-Νότιγχαμ Φόρεστ (Αγγλία)
- Λιλ (Γαλλία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
* Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 26 του ίδιου μήνα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram , στο Twitter και στο Bluesky γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!


ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ



0 σχόλια: