Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 74 ετών ο αγαπημένος παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και επί δεκαετίες παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και του Καλημέρα Ελλάδα, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό νοσοκομείο, καθώς υπέστη σοβαρό έμφραγμα. Σύμφωνα με το Cnn.gr, οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Η ζωή μετά το Καλημέρα Ελλάδα
Για τη ζωή μετά την αποχώρηση από το Καλημέρα Ελλάδα, είχε μιλήσει η σύζυγος του δημοσιογράφου Τίνα Παπαδέλη και είχε εκφράσει τα όνειρα για να ταξιδέψει με τον σύζυγό της μετά την απομάκρυνση από την παρουσίαση.
«Τον Γιώργο τον χαρακτηρίζει ένα τρίπτυχο: Για μένα είναι πολύ σημαντικό κι είναι μάθημα ζωής, είναι η αφοσίωση, δηλαδή η αφοσίωση του στη δουλειά είναι κάτι το τρομακτικό. Κάνει εκπομπή όπως την έκανε την πρώτη μέρα. Το δεύτερο είναι η ακεραιότητά του, κάτι για το οποίο τον θαυμάζω απεριόριστα. Δεν έχει πάρει χρήματα ποτέ, δεν έχει συνδιαλλαγεί ποτέ οικονομικά με οποιονδήποτε. Και το άλλο που θαυμάζω στον Γιώργο είναι ο αυθορμητισμός του. Είναι ακριβώς αυτό. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος και πολλοί τον χαρακτήρισαν λαϊκιστή, κάτι που θεώρησα ότι ήταν άδικο.
Ο Γιώργος εξέφραζε τον μέσο Έλληνα. Το μέλλον μας από εδώ και πέρα το σκέφτομαι ονειρικά. Ένα πράγμα που μας έλειψε πολύ είναι ένα ταξίδι που να μη γίνει ή Χριστούγεννα, ή Πάσχα αν προλαβαίναμε, και μόνο καλοκαίρι. Σε κάποιες χώρες δεν πας το καλοκαίρι. Αυτό θα ήθελα να κάνουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα», πρόσθεσε η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη.
«Ήταν συνειδητοποιημένη η απόφασή του. Αυτή την απόφαση την είχε πάρει αρκετό καιρό πριν. Το Καλημέρα Ελλάδα είναι το τέταρτο παιδί του. Μέσα του είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Είχε συνειδητοποιήσει πλήρως ότι αυτός ο κύκλος κλείνει».
«Το καλύτερο ρεπορτάζ που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν ο γάμος μου με την Τίνα και τα παιδιά μας», ανέφερε τότε ο Γιώργος Παπαδάκης.





0 σχόλια: