Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Taylor Swift: Είναι και επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός - Η αμύθητη περιουσία της

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ενίσχυσε τη θέση της ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με τεράστια περιουσία, η οποία ανέρχεται στα...
...1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Τέιλορ Σουίφτ (Copyright: AP)
Τέιλορ Σουίφτ (Copyright: AP)

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ενίσχυσε τη θέση της ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο με τεράστια περιουσία, η οποία ανέρχεται στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Η 14 φορές νικήτρια Grammy έγινε για πρώτη φορά δισεκατομμυριούχος πέρυσι μετά την τεράστια επιτυχία της περιοδείας «Eras Tour» και «την αξία του μουσικού της καταλόγου», σύμφωνα με το Forbes.

«Η περιουσία της περιλαμβάνει σχεδόν 600 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν από πνευματικά δικαιώματα και περιοδείες, συν έναν μουσικό κατάλογο αξίας περίπου 600 εκατομμυρίων δολαρίων και περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα», δήλωσε το Forbes.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται τώρα στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς – ξεπερνώντας τη Ριάνα (Rihanna), η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Forbes, η Ριάνα διατηρεί τον τίτλο της «πιο πλούσιας γυναίκας μουσικού όλων των εποχών», καθώς η περιουσία της κάποτε ανερχόταν σε 1,77 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι σπουδαίες διακρίσεις των τελευταίων ετών

Η 34χρονη τραγουδίστρια είδε τη ζήτηση για εισιτήρια της περιοδείας της στις ΗΠΑ να αυξάνεται τους μήνες πριν ξεκινήσει η σειρά συναυλιών της τον Μάρτιο του 2023. Έκτοτε, η σταρ έχει εμφανιστεί σε στάδια για τους εκατοντάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, ολοκληρώνοντας το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της τον περασμένο Αύγουστο.

Η ποπ σταρ θα επιστρέψει στην κεντρική σκηνή στις 18 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Από εκεί, θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη και την Ινδιανάπολη πριν τελειώσει στον Καναδά στα τέλη Νοεμβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στον απόηχο της δημοτικότητας της στο «Eras Tour», η Σουίφτ ονομάστηκε πρόσωπο της χρονιάς από το περιοδικό Time. Ήταν η πρώτη «διασκεδάστρια» που της δόθηκε η τιμή καθώς ο Sam Jacobs, ο αρχισυντάκτης, αναγνώρισε τη «σπάνια» ικανότητα της καλλιτέχνιδας να είναι ταυτόχρονα «συγγραφέας και ήρωας της δικής της ιστορίας».

Το 2023, η Σουίφτ ανακηρύχθηκε επίσης «Πιο συναρπαστικό πρόσωπο της χρονιάς» του περιοδικού People και «πιο ισχυρή γυναίκα στα μέσα ενημέρωσης και την ψυχαγωγία» του Forbes.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: