Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο μηδέν στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ 
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των «αιωνίων», που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, , καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν στο ντέρμπι χωρίς τον Ντραγκόφσκι, καθώς ο Πολωνός γκολκίπερ αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό και έμεινε εκτός αποστολής. Έτσι την εστία του Παναθηναϊκού υπερασπίζεται στο αποψινό ντέρμπι ο Λοντίγκιν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αλόνσο αγωνίστηκε με σύστημα 4-2-3-1. Ο Λοντίγκιν ήταν στο τέρμα, με τους Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα. Οι Αράο και Τσέριν πήραν θέση στον άξονα, ενώ οι Τετέ-Τζούριτσιτς ήταν στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον προωθημένο Ιωαννίδη.

Στον αντίποδα ο Μεντιλίμπαρ παρέταξε την ομάδα του, με τον Μουζακίτη να είναι και πάλι βασικός και τον Ολιβέιρα να επιστρατεύεται στο αρχικό σχήμα για να καλύψει το κενό του Τσικίνιο (έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Γουίλιαν).

Και οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Τζολάκη να είναι κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ και τους Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσο και Κοστίνια να συνθέτουν την τετράδα της άμυνάς τους από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Ο 17χρονος Μουζακίτης, όπως προαναφέραμε, ήταν στο πλευρό του Έσε στα χαφ, με τον Ροντινέι να ξεκινάει και πάλι εξτρέμ (δεξιά), έχοντας απέναντί του τον Μαρτίνς, ενώ ο Ολιβέιρα ήταν επιτελικός μέσος, πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Ο αγώνας

Πολύ καλύτερος ήταν ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του ντέρμπι, με τους «πράσινους» να κυκλοφορούν ωραία την μπάλα, προσπαθώντας να χτίσουν επιθέσεις.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ανήκε στην ομάδα του Αλόνσο, η οποία απείλησε στο 16΄με το βολέ του Τζούριτσιτς, που πέρασε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21′ η κεφαλιά του Ίνγκανσον από την εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα πέρασε ένα μέτρο από το αριστερό δοκάρι της εστίας, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά, με τον Έσε να σουτάρει από τα όρια της περιοχής, βλέποντας όμως την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 30′ ο Μλαντένοβιτς έκανε ένα διαγώνιο και συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 35΄η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έφτασε κοντά στο γκολ όταν από τσαφ του Λοντίγκιν ο Μαρτίνς έδωσε στον Ελ Κααμπί, που πέρασε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και σούταρε, με τον Ίνγκασον όμως να διώχνει σωτήρια πάνω στη γραμμή.

Στο 44ο λεπτό ο Ιωαννίδης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να συνεχίσει στο ματς. Όπως φάνηκε στη συνομιλία του με τον Ρέτσο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό κι έτσι πέρασε εκτός γηπέδου, με τον Σπόραρ να παίρνει τη θέση του.

Ένα λεπτά αργότερα το τριφύλλι έφτασε σε τρεις περιπτώσεις στην ίδια φάση μία ανάσα από το 1-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα, ο Τζολάκης βγήκε, η μπάλα έμεινε «ζωντανή», με τον Σπόραρ να μην μπορεί να νικήσει σε δύο χρόνους τον γκολκίπερ των Πειραιωτών, πριν ο Τετέ στείλει από πλεονεκτική θέση τη μπάλα ψηλά άουτ.

Με μία αλλαγή στη σύνθεσή του επέστρεψε στο γήπεδο για το β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός, καθώς ο Κωστούλας πέρασε στη θέση του Ολιβέιρα, που δεν ικανοποίησε τον Μεντιλίμπαρ με την απόδοσή του στο πρώτο μέρος.

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα και μάλιστα είχε δύο πολύ καλές στιγμές: στο 55′ ο Ζέλσον στόπαρε και σούταρε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνά άουτ,. ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ελ Κααμπί έπιασε μία γυριστή κεφαλιά με τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει.

Στο 62′ ο Μεντιλίμπαρ έριξε στο ματς τους Γκαρθία και Βέλντε αντί των Κοστίνια και Μαρτίνς αντίστοιχα. Μετά από αυτές τις δύο αλλαγές ο Ροντινέι πέρασε δεξί μπακ, με τον Κωστούλα να μετατοπίζεται στο δεξί φτερό της επίθεσης, και τον Μουζακίτη να πηγαίνει μπροστά από τους Έσε και Γκαρθία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αλόνσο έκανε τις δικές του κινήσεις στην προπονητική σκακιέρα, με τους Μαξίμοβιτς και Πελίστρι να παίρνουν τις θέσεις των Τσέριν και Τζούριτσιτς, αντίστοιχα.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Ίνγκασον πρόλαβε τον Ελ Κααμπί πριν εκτελέσει μέσα στην περιοχή και ο Κωστούλας δεν σούταρε ψηλά άουτ από κοντά, υπό την πίεση του Γέντβαϊ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ουναΐ, που πέρασε στο ματς στη θέση του Μπακασέτα, έκανε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

Κίτρινες: Ρέτσος (Ολυμπιακός), Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Γκαρθία (Ολυμπιακός), Έσε (Ολυμπιακός), Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Ροντινέι (Ολυμπιακός)

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Μπάλντοκ (76′ Κώτσιρας), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (76′ Ουναΐ), Τετέ, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης (44′ λ.τ Σπόραρ)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια (62΄Γκαρθία), Μουζακίτης (86′ Μασούρας), Έσε, Ολιβέιρα (46′ Κωστούλας), Ροντινέι, Μαρτίνς (62′ Βέλντε), Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Ζίμπερτ Βοηθοί: Ζέιντελ, Φόλτιν 4ος: Τσιάρας VAR – AVAR: Κόρτους, Μπουξμπάουμ



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: