Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σημαντική νίκη στο Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι πράσινοι επέστρεψαν στα τρίποντα με το όμορφο γκολ του Τετέ στο 6ο λεπτό, το οποίο και αφιέρωσε στον Τζορτζ Μπάλντοκ. 

Ο Παναθηναϊκός απέδρασε από το Γεντί Κουλέ. Οι πράσινοι επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έτσι έφτασαν τους 12 πόντους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Oπως αναφέρει το Sport24.gr ο Τετέ ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού, με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής, το οποίο και οι πράσινοι αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως το τριφύλλι κράτησε το μηδέν και διαχειρίστηκε ιδανικά το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι (24/10, 19:45) για το Conference League, ενώ την 9η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10. 18:00). Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/10, 21:00).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: