Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Τένις: Μπαίνει στο Hall of Fame η Μαρία Σαράποβα

Στο Hall of Fame του τένις πρόκειται να μπει η Μαρία Σαράποβα, γεγονός που έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης. 

Tην ύψιστη τιμή για έναν αθλητή αναμένεται να βιώσει η Μαρία Σαράποβα, η οποία όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (24/10), θα μπει στο Hall of Fame του τένις.

Τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρσή της λόγω τραυματισμών, η Μαρία Σαράποβα, θα ενταχθεί στο Hall of Fame του αθλήματος που... υπηρέτησε τόσα χρόνια και μέσω αυτού προσέφερε εξαιρετικές στιγμές στο κοινό.

Η κάτοχος πέντε Grand Slam και η μία εκ των δέκα τενιστριών που συμπλήρωσε το Career Grand Slam είναι προγραμματισμένο να τιμηθεί το τριήμερο 21 με 23 Αυγούστου στο Νιούπορτ, όπου θα γίνει και επίσημα η ένταξή της στο Hall of Fame μαζί με τ' αδέρφια Μπράιαν.

Η Ρωσίδα πρώην τενίστρια, πέρα από το ότι έχει ανέβει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κατακτήσει 36 τίτλους στην καριέρας της, αποτελώντας ένα... εκρηκτικό αντίπαλο δίδυμο εντός των courts με την Σερένα Γουίλιαμς.

Όπως ήταν λογικό η Ρωσίδα δέχθηκε με τεράστια χαρά την απόφαση του Διεθνούς Hall of Fame, κάτι το οποίο έκανε ξεκάθαρο μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο X.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων που έλαβα αυτή την τιμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Hall of Fame και όλους όσους με ψήφισαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η αναγνώριση αποτελεί μία τόσο όμορφη υπενθύμιση για το πόσο βαθιά εκτίμηση τρέφω για τους θαυμαστές μου. Κάθε ένας από εσάς με έκανε να φτάσω στα... αστέρια και να δω τι έχουμε πετύχει μαζί. Σας ευχαριστώ».




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: