Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Angelina Jolie: Κούκλα στα 49 της χάρη σε 5 beauty tips στα οποία ορκίζεται

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, πρέσβειρα στα Ηνωμένα Έθνη, μούσα του Tom Ford και –φυσικά- μητέρα 6 παιδιών. Δεν το λες και εύκολο το πρόγραμμα της Angelina Jolie. Παρόλα αυτά είναι φανερό ότι παρά την πιεστική καθημερινότητά της βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της. 

Η A-lister του Χόλιγουντ μας εντυπωσίασε πρόσφατα ποζάροντας στο κόκκινο χαλί στη Νέα Υόρκη για την προβολή της ταινίας Maria. Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ — που έκανε επίσημη εμφάνιση στο Instagram με τον φημολογούμενο Βρετανό ράπερ σύντροφό της Akala — έλαμπε καθώς χαμογελούσε στις κάμερες, φορώντας ένα εκθαμβωτικό λευκό φόρεμα.

Χρόνια τώρα η Angelina είναι ανάμεσα στους βασικούς μας «έρωτες», αλλά πώς καταφέρνει να δείχνει τόσο αβίαστα όμορφη, αψηφώντας τον χρόνο; Χάρη σε μία πολύ καλή δερματολόγο, την dr. Rhonda Rand, και σε αυτούς τους πέντε βασικούς κανόνες τους οποίους τηρεί από μικρή ηλικία.

#Κρατάει μια μίνιμαλ ρουτίνα περιποίησης

Είναι εύκολο να νιώθετε ότι χρειάζεστε κάθε νέο προϊόν που μόλις έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά η Angelina είναι ζωντανή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Η δερματολόγος της ηθοποιού, Dr. Rand, έχει δηλώσει ότι η Angelina ήταν «πάντα τόσο φυσικά όμορφη, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει πολλά. Χρησιμοποιεί μόνο αντηλιακό, ένα ήπιο, απαλό καθαριστικό, αντιοξειδωτικά, μερικές φορές γλυκολικά οξέα για λάμψη και οργανικά καλλυντικά.

#Δε φοράει συχνά βαρύ μακιγιάζ

Η δερματολόγος της Angelina αποκαλύπτει ότι η σταρ όταν δεν δουλεύει ή δεν πρέπει να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση δεν καλύπτει το πρόσωπό της με βαριά βάση και στρώσεις από παχύρρευστο κονσίλερ.

#Η αντηλιακή της προστασία είναι αδιαπραγμάτευτη

Μέχρι τώρα, όλοι θα πρέπει να ξέρουμε ότι η χρήση αντηλιακού είναι το κλειδί όχι μόνο για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος, αλλά και για την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Και η Angelina Jolie χρησιμοποιεί αντηλιακό από πολύ μικρή ηλικία.

Άρα η προστασία SPF είναι απαραίτητη, όποιος και αν είναι ο προϋπολογισμός σας. Στην αγορά κυκλοφορούν πολύ αξιόλογα και πολύ οικονομικά αντηλιακά.

Δεν ακολουθεί τα standards ομορφιάς του Χόλιγουντ

Με τόση πίεση από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, είναι εύκολο να υποκύψεις στα νεανικά πρότυπα ομορφιάς και να κάνεις πλαστική χειρουργική για να πετύχεις αυτό το «τέλειο» look. «Δεν έχω κάνει τίποτα και δεν νομίζω ότι θα κάνω», έχει δηλώσει η Angelina. «Αλλά αν αυτό κάνει κάποιον ευτυχισμένο, τότε είναι επιλογή του. Δεν είμαι στη θέση κάποιου άλλου για να ξέρω τι τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα. Αλλά δεν σκοπεύω να το κάνω εγώ».

Η ομορφιά ξεκινάει από μέσα

Κλισέ; Ναι, αλλά είναι αλήθεια. Μπορείς πάντα να είσαι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο – αλλά αν δεν έχεις έναν ισχυρό νου, τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. «Συχνά λέω στις κόρες μου ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να αναπτύξουν το μυαλό τους», είπε η Αngelina. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό — μπορείς ακόμη και να πεις μαγευτικό — από μια γυναίκα με ανεξάρτητη βούληση και τις δικές της απόψεις.» Δε συμφωνείτε κι εσείς;




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: