Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κέιτ Γουίνσλετ υποβλήθηκε σε θεραπεία ενίσχυσης τεστοστερόνης για να ανεβάσει τη λίμπιντό της

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης για να ενισχύσει τη λίμπιντό της. Δεν έκρυψε ότι πλέον νιώθει και πάλι σέξι. 

H Kέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε στο podcast «How to fail» ότι νιώθει και πάλι σέξι στα 48 της, αποκαλύπτοντας πώς το πέτυχε.

Η σταρ του Χόλιγουντ υποβλήθηκε σε θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης, προκειμένου να ενισχύσει τη λίμπιντό της, όπως αναφέρει η New York Post.

Μάλιστα, παρότρυνε τις γυναίκες που νιώθουν ότι η λίμπιντό τους έχει πέσει να ελέγξουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους, αφού πιστεύει ότι αυτό είναι το κλειδί για την ερωτική ζωή ενός ατόμου. 

«Μερικές φορές, οι γυναίκες κάνουν βουτιά στη λίμπιντό τους, επειδή πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν στον θυρεοειδή τους. Επίσης, θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι με το επίπεδο της τεστοστερόνης που έχετε», είπε χαρακλτηριστικά η Κέιτ Γουίνσλετ.

«Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους. Όταν τελειώνει, πρέπει να την αντικαταστήσεις κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα νιώθεις και πάλι σέξι», συμπλήρωσε.

«Τα σώματά μας είναι περίεργα και συμπεριφέρονται με περίεργους τρόπους. Ειδικά καθώς μεγαλώνουμε», τόνισε η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία δεν έκρυψε ότι στα 48 της η ίδια νιώθει υπέροχα με το σώμα της. 



«Νομίζω ότι οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο ζουμερές και πιο σέξι και πιο κοντά στην αλήθεια τους, δηλαδή το ποιες είναι, ενώ γίνονται πιο δυνατές και πιο ικανές να περπατούν στον κόσμο και να μην τους νοιάζει τόσο πολύ και αυτό είναι κάτι που τις δίνει δύναμη», είπε η Γουίσνλετ.


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: