Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Asteras Aktor – Βόλος 0-1

Το γκολ του Κόσζτα στο 12ο λεπτό έκρινε το ματς. 
Ο Βόλος προσγείωσε απότομα τον Αστέρα Τρίπολης, που προερχόταν από την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα της Super League. Χάρη σε γκολ του Κόστα στο 12΄, η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, και έκανε… σεφτέ για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Βόλος κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με τον Μαρκ Κόστα, που αξιοποίησε ωραία κάθετη μπαλιά του Γκλάβτσιτς και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν λύση απέναντι στη «σφιχτή» άμυνα της θεσσαλικής ομάδας και απείλησαν μόνο στο 39΄, με σουτ του Γιαμπλόνσκι έξω από την περιοχή που κατέληξε στο δοκάρι του Σιαμπάνη (ο οποίος βρήκε λίγο τη μπάλα). Η πίεση του Αστέρα εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Καλτσάς αστόχησε στο 64΄ σε κοντινή κεφαλιά, όπως και ο Κρεσπί στο 68΄ σε πλασέ.

Οι συνεχόμενες σέντρες των γηπεδούχων, με στόχο τον Ανταμ και τον Μάντζη, δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα και στο 96΄ ο Μίλετιτς διασφάλισε τη νίκη του Βόλου, διώχνοντας με ανάποδο ψαλίδι προ της γραμμής το σουτ του Φαράι.

Asteras Aktor – Βόλος 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 12′ Κόσζτα

Κίτρινες κάρτες: Άλβαρες, Γκαρθία, Γιαμπλόνσκι – Κόσζτα, Σιαμπάνης, Ασλανίδης, Κορέα

Κόκκινες κάρτες: –

Asteras AKTOR (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (77′ Μάντζης), Αλάγκμπε (46′ Ντέλι), Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνιόθ, Γιαμπλόνσκι (59′ Ρέτζιτς), Καλτσάς, Κρέσπι (77′ Φαράι), Μπαρτόλο (59′ Παλάσιος), Άνταμ.

Βόλος (Χοακίν Γκόμες): Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μίλετιτς, Φεράρι, Μύγας, Γκλάβτσιτς (82′ Δόσης), Κόμπα (73′ Ντε Καμπς), Άλτμαν (82′ Ασλανίδης), Ασεχνούν (67′ Μεντιέτα), Κόσζτα (66′ Κόντε).


 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: