Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Λανς - Παναθηναϊκός 2-1


Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Λανς στο «Stade Bollaert-Delelis» στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα play off του Conference League και πλέον καλείται σε μία εβδομάδα (29/8, 21:00) να ανατρέψει τη σε βάρος του κατάσταση στο ΟΑΚΑ, για να πάρει την πρόκριση στο Group Stage της διοργάνωσης
Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 4’ με το γκολ του Φρανκόφσκι, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σαΐντ στο 34’ αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα απ’ την αποβολή του Μεντίνα στο 22’ κι ο Παναθηναϊκός μείωσε στο τελικό 2-1 με το τρομερό γκολ του Ιωαννίδη στο 53’.

Λανς (Γουίλ Στιλ): Σαμπά, Γκραντί, Ντάνσο, Μεδίνα, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90’+1 Μεντί), Ντιούφ, Μασάδο (90’+1 Τσάβες), Περέιρα (26′ Χασάνοφ), Σοτοκά, Σαΐντ (70′ Λασκαρί).

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (67′ Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (80′ Λημνιός), Τσέριν (85′ Γερεμέγεφ), Τετέ (67′ Πελίστρι), Τζούριτσιτς (80′ Μακσίμοβιτς), Μπακασέτας, Ιωαννίδης.


Κίτρινες κάρτες: Μεδίνα, Ντάνσο – Τετέ, Τσέριν, Βαγιαννίδης

Κόκκινες κάρτες: 22′ Μεδίνα





Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: