Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

«The Ilisian»: Το νέο όνομα του ιστορικού πρώην Hilton

Έναν πολυδιάστατο προορισμό για τους Αθηναίους και τους επισκέπτες θα αποτελεί με την ολοκλήρωσή του το πρώην Hilton το οποίο πλέον θα φέρει το όνομα «The Ilisian». 

Το όνομα του είναι εμπνευσμένο από την περιοχή στην οποία βρίσκεται και τις προσόψεις του κτιρίου φιλοτεχνημένες από τον Γιάννη Μόραλη, όπως αποκάλυψε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, παρουσία και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ και βασικός μέτοχος της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας του εμβληματικού ακινήτου στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας.

Prime-Minister-Kyriakos-Mitsotakis-The-Ilisian.jpg

«Δεν συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής, τολμώ να πω και μιας ολόκληρης πόλης» τόνισε, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός. «"The Ilisian", λοιπόν. Θα μας πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσουμε, μετατρέπεται όμως έτσι σε μία γέφυρα που ενώνει το παρόν με το παρελθόν, οδηγώντας, όμως, συνολικά και την πρωτεύουσα σε ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον» υπογράμμισε.

Για τη δημιουργία του νέου προορισμού που, όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντακόπουλος, φιλοδοξεί να είναι ένα σημείο συνάντησης και έμπνευσης και να αποτελέσει έναν ζωντανό και κοσμοπολίτικο προορισμό, υλοποιείται μία επένδυση ύψους 340 εκατ. ευρώ.

2.-Lifestyle-Members'-Club.jpg

Αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025, θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο «Conrad», 5 αστέρων, καθώς επίσης μία σύγχρονη λέσχη μελών, πολλαπλές επιλογές γαστρονομικών και ψυχαγωγικών χώρων, καταστήματα και εμπειρίες αναψυχής και ευεξίας.

3.-Pool-Landscape.jpg

Σημειώνεται πως σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο της επένδυσης που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η συνολική θετική επίδραση από τη λειτουργία του νέου προορισμού στην ελληνική οικονομία κατά την πρώτη 5ετία της λειτουργίας του, υπολογίζεται σε πάνω από 1,25 δισ. ευρώ ενώ παράλληλα θα δημιουργηθούν 1760 νέες άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: