Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας – η ΕΠΟ ενημέρωσε την Cosmote TV

Προς Πανθεσσαλικό Στάδιο βαδίζει η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 18 Μαϊου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ στην Cosmote TV, που έχει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης. 

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση αναμένεται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, μετά και την άρνηση του Άρη Θεσσαλονίκης να πραγματοποιηθεί με 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα στην σχετική τους ανακοίνωση οι “κιτρινόμαυροι” της Θεσσαλονίκης ζήτησαν Πανθεσσαλικό ή “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στην εν λόγω επιστολή της ΕΠΟ δεν γίνεται λόγος για το αν ο τελικός θα γίνει με κόσμο και όπως όλα δείχνουν, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αφού υπάρχουν “θέματα” τόσο με τις κάμερες όσο και με το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ακόμη, όχι μόνο δεν έχουν λυθεί αλλά δεν έχει βρεθεί άκρη για το ποιος θα αναλάβει το κόστος για τις εργασίες που απαιτούνται.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: