Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-3

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ και με την πλάτη στον τοίχο στο Αγρίνιο καθώς ο Παναιτωλικός προηγήθηκε νωρίς με 1-0. Όμως ο τρομερός Κωνσταντέλιας, οι αλλαγές του Λουτσέσκου, ο game changer Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η ψυχή του Δικεφάλου έφεραν την ολική ανατροπή. 
 Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-3, επέστρεψαν στα τρίποντα στο πρωτάθλημα και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής απ' την κορυφή της βαθμολογίας καθώς απέχουν μόλις έναν βαθμό απ' την προπορευόμενη ΑΕΚ.

Γκολ νωρίς
Ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στο 5' με ανάποδο ψαλίδι του Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος στο ίδιο λεπτό εξαπέλυσε έναν κεραυνό από μακρινή απόσταση ανοίγοντας το σκορ (1-0). Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε αλλά αμέσως άρχισε την αντεπίθεση έχοντας ένα δοκάρι με τον Μουργκ στο 12' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. O Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε πολύ και κυνήγησε το γκολ με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να βρει χώρους και να γίνει επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος και στο 45+1' καθώς ο Κωνσταντέλιας ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τσάβες.

Ο Παναιτωλικός επιχείρησε να αιφνιδιάσει και πάλι τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου έχοντας μια καλή στιγμή με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 48'. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέκρουσε αποτελεσματικά κρατώντας το 1-0 δίνοντας το έναυσμα για τη μεγάλη αντεπίθεση. 

Ανατροπή μετά το 60'

Ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Κωνσταντέλια στο 59' από σέντρα του Ντεσπόντοφ αλλά έπειτα από έλεγχο της φάσης στο VAR για αρκετά λεπτά, το τέρμα ακυρώθηκε διότι θεωρήθηκε ότι ο Βούλγαρος ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε, συνέχισε να ψάχνει το γκολ έχοντας υπομονή και σχέδιο στο παιχνίδι του και έφτασε στην ισοφάριση με τον Σάστρε στο 72'. Ο Κωνσταντέλιας υποδέχθηκε την μπάλα εντός περιοχής, έκανε υπέροχη περιστροφή και έδωσε για τον Ισπανό μπακ που έκανε το διαγώνιο σουτ. Η μπάλα βρήκε λίγο και στον Τορεχόν και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο... διακόπτης είχε γυρίσει οριστικά και προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο γκολ. Ένα λεπτό αργότερα (73') ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έπιασε ένα ωραίο σουτ έξω απ' την περιοχή και έστειλε την μπάλα συστημένη στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-2. 

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 93' απ' τον καταπληκτικό Κωνσταντέλια, ο οποίος έκανε ωραία κίνηση εντός περιοχής, πήρε την πάσα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με συρτό διαγώνιο πλασέ βρήκε δίχτυα αποβάλλοντας κάθε άγχος για τον Δικέφαλο που επέστρεψε στα τρίποντα.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μλάντεν, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης (69' Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (69' Ντίας), Αγγ. Τσιγγάρας (82' Πέρες), Ζοάο Πέδρο (82' Λομόνακο), Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας (82' Μαυρίας).

ΠΑΟΚ: Αντρ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73' Γιόνι Ότο), Μάρκος Αντόνιο (63' Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63' Αντ. Ζίβκοβιτς), Τζίμας (46' Σαμάτα).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: