Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Οι μπαλαρίνες επιστρέφουν... αλλά μήπως καλύτερα όχι;

Πολλές μόδες της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν, αλλά καλό θα ήταν οι μπαλαρίνες να μην είναι μέσα σε αυτές. 

Οι μπαλαρίνες ήταν από τις πιο συνηθισμένες επιλογές σχεδόν δύο δεκαετίες πριν. Ναι, έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες, και σαν να μην μας έφτανε να διαχειριστούμε αυτό το σοκ, τώρα πρέπει να θυμηθούμε γιατί - ακόμα και στην εποχή τους - οι γιατροί τις μισούσαν. Οι μόδες της δεκαετίας του 2000 επιστρέφουν, αλλά αυτά τα παπούτσια καλό θα ήταν να μην έχουν θέση στο λουκ σας.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα;

Είναι υπερβολικά επίπεδες. Δεν προσφέρουν καμία υποστήριξη της καμάρας, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κοινά προβλήματα των ποδιών, όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβες στις αρθρώσεις στο μέσο του ποδιού. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η ελάχιστη απορρόφηση των κραδασμών μπορεί να προκαλέσει κατάγματα λόγω πίεσης, φουσκάλες και τενοντίτιδα. Το μπροστινό σημείο είναι στρογγυλεμένο και στενό, με αποτέλεσμα να μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τα δάχτυλα των ποδιών - από μούδιασμα μέχρι και σφυροδακτυλία.

Τα οφέλη που έχουν οι μπαλαρίνες στο καθημερινό σας περπάτημα είναι σύντομο και μικρό: Μπορεί να κάνουν την κίνηση πιο άνετη για λίγο, αλλά η κακή στήριξη που παρέχουν δεν θα αργήσει να εμφανίζει επιπτώσεις.

Για να επιλέξετε ένα πιο υποστηρικτικό παπούτσι, φροντίστε ο μπροστινός του χώρος να είναι άνετος για τα δάχτυλα και να παρέχει άφθονο χώρο για κίνηση. Το τακούνι του πρέπει να είναι χαμηλό και να ανασηκώνει την καμάρα αρκετά για να μειώνει την ένταση. Τέλος, το παπούτσι πρέπει να είναι από μαλακό και εύκαμπτο υλικό. Τα κορδόνια και τα λουριά βοηθούν το πόδι να μένει στη θέση του και στηρίζουν την καλύτερη κίνηση, με αποτέλεσμα να ασκείται μικρότερη πίεση στα οστά και τις αρθρώσεις σας.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: