Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Τσουκαρίτσκι - Ολυμπιακός 0-3

Κάνοντας περίπατο και στη Σερβία ο Ολυμπιακός κυριάρχησε της Τσουκαρίτσκι με 3-0 και πήρε με άνετο και πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. 
Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε και πάλι την ανωτερότητά της στο γήπεδο, έφτασε σε μια εύκολη νίκη που θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη και ετοιμάζεται για ευρωπαϊκούς ομίλους για 13η σερί σεζόν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός που προσπαθεί να χτίσει μια καινούργια ομάδα υπό την καθοδήγηση του Μαρτίνεθ, έβγαλε τον Αύγουστο με άκρως θετικό πρόσημο καθώς σε έξι αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία με 14-1 απολογισμό τερμάτων.

Το ματς
Ο Ολυμπιακός έδειξε εξαρχής ότι ήταν το αφεντικό στο γήπεδο όντας εμφανώς καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Κι αφού απείλησε στο 13' με σουτ του Χέσε στο δοκάρι και στο 21' με κεφαλιά του Ρέτσου, την οποία απέτρεψε με τρομερή επέμβαση ο γκολκίπερ της Τσουκαρίτσκι, έφτασε στην επίτευξη του γκολ στο 34'. Ο Μπιελ κινήθηκε ωραία, πάτησε στην περιοχή και πάσαρε για τον Μασούρα, ο οποίος άλλαξε πόδι και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν την αντίπαλό τους και στο φινάλε του ημιχρόνου (45'+) έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπιελ κινήθηκε ωραία, απέφυγε έναν αντίπαλο και σκόραρε για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το 0-2.

Ο Ολυμπιακός που έχασε αρκετές ευκαιρίες για μια ευρύτερη επικράτηση, σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς με κεφαλιά του Ρέτσου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη. 

Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81' Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (78' Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (64' Αχλινβί) Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46' Γκόμες), Ιβάνοβιτς (78' Οβούσου).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Φρέιρε, Ρέτσος (57' Πορόσο), Ροντινέι, Καμαρά (46' Αλεξανδρόπουλος), Χέσε, Μπιέλ, Φορτούνης (57' Σκάρπα), Μασούρας, Ελ Κααμπί (46' Ελ Αραμπί).



 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: