Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτος με άλμα στα 8,34μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

Είναι η καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη φέτος 
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου συνεχίζεται με καλά νέα για την Ελλάδα αφού ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,34μ., το οποίο είναι το καλύτερο στην Ευρώπη για φέτος, πήρε την πρώτη θέση και έδωσε 16 βαθμούς στην ελληνική ομάδα.

Ο Τεντόγλου ήταν, φυσικά, το ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει την 1η θέση στο άλμα εις μήκος και το έκανε εμφατικά. Με άλμα στα 8,34μ. ο Έλληνας πρωταθλητής, κορυφαίος του κόσμου στο αγώνισμά του, έκανε την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ευρώπη, πλησιάζοντας και το ρεκόρ της διοργάνωσης, το οποίο είναι στα 8,38μ.

Από εκεί και πέρα, ο Μιχάλης Αναστασάκης στη σφυροβολία πήρε την 3η θέση με βολή στα 74,12μ. και έδωσε 14 βαθμούς στην Ελλάδα ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου πήρε την 7η θέση στα 100μ. εμπόδια με 13.22 και πρόσφερε 10 βαθμούς στην ομάδα. Τέλος, 5 βαθμούς πήρε η Ελλάδα από τον Κώστα Δουβαλίδη, ο οποίος στα 100μ. με εμπόδια τερμάτισε στην 4η θέση με 13.90.




 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: