Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία 23-15. Πρωταθλητής στο Hand Ball για ακόμη μία φορά ο ΠΑΟΚ

Το σήκωσε και... αυτό! Ο μόνιμος πρωταθλητής ΠΑΟΚ τριπλασίασε τις νίκες του απέναντι στη Νέα Ιωνία και στέφθηκε γι' ακόμη μία χρονιά πρωταθλητής, την έκτη του συνολικά και πέμπτη συνεχόμενη!


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 23-15 και με 3-1 νίκες πανηγύρισε το έκτο συνολικό πρωτάθλημά του και πέμπτο συνεχόμενο, σε μία Μίκρα που ήταν... καυτή από περίπου 500 φίλους του Δικεφάλου που την μετέτρεψαν σε μία μικρή Τούμπα.

O ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο ματς και με εξαιρετική άμυνα αλλά και λύσεις στην επίθεση προηγήθηκε με 6-3, με τις Μπροκάρντο και Ζυγούρα να δίνουν σκορ στον Δικέφαλο. 

Η Νέα Ιωνία με τη Κεπεσίδου μείωσε σε 8-6, αλλά ο Δικέφαλος πάτησε και πάλι το πόδι στο... γκάζι και με τις Χατζηπαρασίδου-Μεντεσίδου να σκοράρουν πήγε προηγούμενος στο ημίχρονο με 12-7, έχοντας ένα «μαξιλαράκι» 5 γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

Η Νέα Ιωνία έκανε καλύτερη έναρξη δευτέρου μέρους και με σερί 1-3 μείωσε σε 13-10, ρίχνοντας την διαφορά. Οι «ασπρόμαυρες»... ξύπνησαν από το κακό ξεκίνημα και με δικό τους επί μέρους 4-2, αύξησαν την διαφορά ξανά σε +5 (17-12) στο 40'.

Χωρίς να ρίξει τον ρυθμό του, ο πρωταθλητής συνέχισε απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη Νέα Ιωνία, έχοντας φυσικά και τρομερή στήριξη στο αμυντικό κομμάτι απ' όλη την ομάδα, αλλά ειδικά την τερματοφύλακα Τομάσεβιτς η οποία έκανε ακόμη ένα σπουδαίο ματς.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ και με το τελικό 23-15 πανηγύρισε τη νίκη τίτλου.





 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 



ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: