Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off, σε ένα ματς που έσπασαν... καρδιές, τόσο κατά τη διάρκεια του, όσο και μετά το φινάλε, μέχρι να λήξει στο ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό 
 Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 9' με τον Μαντσίνι, αλλά ο ΠΑΟΚ που έψαξε τις δικές του «στιγμές» στο ματς ισοφάρισε με τον Μπράντον στο 60ό λεπτό.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ (86' Μάγκνουσον), Τσέριν, Μπερνάρ (74' Κλέινχεϊσλερ), Μαντσίνι (86' Παλάσιος), Ιωαννίδης, Σπόραρ (61' Πέρεθ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81' Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες. Ντάντας (71' Σβαμπ), Φ. Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (82' Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (28' Τόμας).






 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!
ads
Adbox 




ads
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: